250
Dvogodišnji sin Gwen Stefani pao s krova i slomio ruku

Dvogodišnji sin Gwen Stefani pao s krova i slomio ruku

250
SHARE

Gwen Stefani je proživela pravu dramu kada je joj je sin Zima pao s krova kuće. Trenutak roditeljske nepažnje rezultirao je slomljenom rukom za dečaka, koji je nakon pada brzo prevezen u bolnicu. Osim što ima prelom, dečak je u redu, kažu njegovi roditelji.

“Bio je to jedan od onih čudovišnih trenutaka, pao je. Grozna nezgoda. Sada je dobro. Verovatno je bilo gore nama roditeljima. Inače deca nikada nisu sama, ali smo se okrenuli na sekundu i dogodilo se”, rekao je pevačicin suprug Gavin Rossdale. Par ima još jednog sina.

15 KOMENTARA

  1. @KatyTheBest4Ever,tebe ako ne zanima ne komentariši :) Pozz
    Drago mi je da ste konačno napisali nešto o Gwen Stefani,ali očekujem malo interesantije zanimljivosti o njoj..Nadam se da će se mali brzo oporaviti ♥

  2. “Gwen Stefani je proživela pravu dramu kada je joj je sin Zima pao s krova kuće.” Boze,kako ironicna recenica! Mislim,roditelji se negde zagledaju i pade im sin sa krova! STRASNO… Roditeljska nepaznja moze skupo da ih kosta.

  3. ok, ovde moze da se postavi jedino jedno normalno pitanje: sta je pobogu radio na krovu?! sta ce 2godisnje dete na krovu?!!!! omggggggggggg

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.