254
Duža pauza za T-aru?

Duža pauza za T-aru?

254
SHARE

Zbog izbacivanja iz benda Hwayoung, T-ara su prekinule sve aktivnosti i nakon 1. avgusta više se neće pojavljivati u javnosti.

null

“Zbog toga što se svi fokusiramo na promociju sledećeg albuma, nismo dogovorili nove aktivnosti u ovom trenutku”, objavila je agencija koja zastupa grupu. Hwayoung je izbačena iz grupe 30. jula, što je izazvalo negativne reakcije medija i fanova. Bezbrojni navodi govore da se iz oficijalnog fan kluba isčlanilo na hiljade ljudi. Zato i ne čudi što je njihova izdavačka kuća odlučila da je najbolje sačekati da se prašina slegne, kako bi bend mogao da nastavi da radi u miru.

FOTO: SIPA

8 KOMENTARA

  1. A tracevi da je Hvajong bila maltretirana od strane ostalih clanova? Veliki broj fanova veruje u to…Neki brane Tiaru a neki su na strani Hvajong (vecina)….Podigla se velika prasina oko toga….

  2. Mislio sam da sam jedini ili jedan od rijetkih naših koji sluša i prati ovu grupu.Al evo drago mi je kad vidim da nas ima ida mozemo razgovarati o njima….Ostavio sam komentar reda radi al nemam nista posebno da kazem zbog ovog izbacivanja.Kroz one klipove na yt vidio sam da hwayoung se odlicno uklapa u T-ari.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.