Start Stars Hot News! Dulce Maria: “Obožavam svoju slobodu”

Dulce Maria: “Obožavam svoju slobodu”

SHARE

Meksička pevačica i glumica uradila je intervju u kojem govori o svojim planovima za 2012. i drugom samostalnom albumu.

“Moj prvi album je bio strašno važan, pisala sam pesme za njega i radila spotove prema sopstvenim idejama”, otkriva Dulce u intervjuu za SemanaNews. “Želim da se predstavim onakvom kakva jesam. Kad je reč o pesmama, svaka od njih ima nešto što mi se dopada. Nekad su one moje a nekad ih komponuju drugi, ali ću snimiti samo one u kojima se prepoznajem. Obožavam svoju slobodu”.

Dulce Maria ističe koliko su joj važni fanovi i zato uvek koristi priliku da se sretne s njima. “Uvek je prijatno biti okružen ljudima”, rekla je. “Moj novi album biće veliki izazov, pa se zbog toga fokusiram na muziku i odustajem od glume”.

Kad je reč o duetu s Joe Jonasom na jednoj ceremoniji dodele nagrada, mlada Meksikanka ističe da je to bilo sjajno iskustvo. “Bila je to čast za mene, jer su tražili devojku koja će predstavljati Latinsku Ameriku. Pevali smo na engleskom i španskom”.

Dobro je poznato i kako je Dulce Maria nećaka slavne slikarke Fride Kahlo, što joj jako prija. “Velika je čast što imam njene krvi u sebi, to me insipiriše. Neverovatno je kako kad osoba umre, njena dela postaju besmrtna. Ja se bavim muzikom, ali se nadam da ću postići ono što i ona”, zaključila je.

OSTAVI KOMENTAR