184
Dulce María nastupila na Telehit Awards 2011 (video)

Dulce María nastupila na Telehit Awards 2011 (video)

184
SHARE

Pevačica i glumica bila je gošća na dodeli Telehit nagrada u Meksiku,  gde je otpevala “Inevitable” i “Ya No”

[youtube OTvMxQggm7M]

Osim toga, ona je dodelila i nagradu za izvođača godine pevačici Lady GaGi, koja se fanovima u Meksiku obratila video porukom, delom i na španskom.

[youtube AaYvH1z6L50]

Ovogodišnje izdanje Telehit Awards bilo je najbolje do sad, barem ako je suditi po zvanicama. Osim najvećih meksičkih zvezda, poseban gost bio je Joe Jonas, koji je otpevao dve pesme s svog debi albuma “Fastlife”.

13 KOMENTARA

  1. ne kapiram ljude koje citaju stvari o ljudima koje ne vole!! ako vas ona ne interesuje idite citajte nesto drugo, ima ljudi koji hoce da citaju o dulce mariji….

  2. @Ivana slažem sa tobom… Mi koji je volimo, volimo je, a oni koji je ne vole ne moraju da komentarišu ako ih ne interesuje.

  3. I o tome da je u venecueli pevala pred 50 osoba -.-” i ne bih je napadala ali me je njen fan isprovocirao u drugom topicu -.-‘

  4. @dixy pa sta ako je pjevala pred 50 osoba, to samo dokazuje kako je ona brizna prema svojim fanovima….drugi bi odmah prekinuli koncerte zbog malo ljudi….a ona je umjetnik koja moze da pjeva i pred 10 000 i pred 10 osoba…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.