434
Duh Afrike

Duh Afrike

434
SHARE

Pull and Bear 3990

Šorts, Pull and Bear

Cena: 3.99 din.

Lindex 795e

Naočare, Lindex

Cena: 890 din.

Zara 2990

Sandale, Zara

Cena: 2.990 din.

Bershka 799

Minuše, Bershka

Cena: 799 din.

Bershka 1590

Ogrlica, Bershka

Cena: 1.590 din.

13 KOMENTARA

 1. Kako 1D da dodje na Balkan?
  Procitajte i dobro razmislite :)
  Fanovi sa Balkana nisu dobro organizovani!To je najveci problem.Trebali bi svakodnevno sto vise nas twittovati “Balkan needs One Direction”
  Svakodnevnim twittovanjem,ia ako bi sto vise nas twittovalo sigurno bi nas bar jednom primetili.Onda bi na sve nacine trebali pokazati da bi koncert 1D u nekoj Balkanskoj zemlji posetilo mnoooogoo fanova!Ja bi iskreno dosla iako nezivim u Beogradu niti negde blizu Beograda.Da je koncert u nekoj drugoj Balkanskoj drzavi isto bi dosla,skolu bi propustila jer u skolu idem svaki dan a 1D nema koncert svaki dan!Roditelji bi mi platili koliko treba i odvezli bi me gde god treba jer znaju da je to moj SAN!
  Mnogo vas nece ovo ni procitati ali trebali bi.I okupljanje Directionera trebalo bi biti ne samo po glavnim gradovima nego i po manjim,npr. ne samo u Beogradu vec i u Novom Sadu.
  I kada se organizuju okupljanja Directionera trebali bi se potruditi da nas primete.Da nas bude sto vise.Mogli bi izstanpati papiri sa natipsom “One Direction pleas come to Balkan” i lepiti ih svugde i davati prolaznicima.Onda pozvati televiziju da nas snimi i moliti sve teen casopise da pisu o tome!
  A ti dragi Bravo,mogao bi nam pomoci.
  Mogao bi reci areni da ima gomilu Directionera sirom Srbije i sirom Balkana i da bi iz svake Balkanske drzave doslo mnogo tinejdzera jer je to mnogim san.Da ih bar jednom pozovu mozda bi i dosli!
  Ali izgleda niko nam ovde na Balkanu nikad nece ostvariti san!Ipak ovo je samo Balkan,i ovde se neostvaruju takve stvari!Zato ljudi pakujte kofere idemo do Engleske ;) Nadjemo se na aerodromu u Beogradu ;) <3

  • @Directioner :3 
   Ovo si trebala postaviti tamo gde pisu o 1D nije da nema tekstova o njima ne moras nas zatrpavati ima nas koje to ne zanima.

 2. wow, fenomenalno :)like it, pogotovo sorc, a i sve ostaloo(mozda malo manje ogrlicu), al stv je cooL.Good job bravo ;) (sto si to nasao i ostavio…) :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.