632
Dvojnica Justina Biebera snimila parodiju i postala hit na YouTubeu

Dvojnica Justina Biebera snimila parodiju i postala hit na YouTubeu

632
SHARE

Devojka pod imenom Dani Shay ima 22 godine i dolazi iz Amerike. Svoju pesmu “What the Hell” posvetila je svom životnom iskustvu vezanom za pojavu Justina Biebera u medijima.

Naime, pet godina starija Dani od malih nogu svira gitaru, ima sličan glas Justinu, slične crte lica, a imaju i identičnu frizuru, za koju Dani tvrdi da je nosi već godinama.

[youtube 7Ru84WuSfpQ]

U svojim stihovima “Mislim da si primetio, mislim da ti je stalo do toga kako tresem glavom, misliš da je Bieber i kažeš da je zgodan, ali daj da ti kažem, to nije on. On izgleda poput mene, a njegovo lice nalazi se na svim YouTube kanalima, nije mi jasno, ovo lice oduvek je bilo moje” komentariše koliko je zbunjena bila kad je videla da je neko identičan njoj slavan po onome po čemu bi ona htela da je znaju. Dani u svom videu kaže i kako želi da publika čuje i nju i misli da peva odlično, a već je postala popularna na YouTubeu.

54 KOMENTARA

 1. @JB biggest fan
  ZASADA. Njeno vreme ce tek doci! Mozda bude i bolja od Biebera. ;) Pa procitaj prvi kometnar:
  Usher discover a wrong Bieber. Ha,ha….
  @megan
  Pa ne bas toliko,mada sam cula da ima dobre pesme. Znas ovu pesmu:
  link to youtube.com ? Predobroooooo!

 2. @pametna e tu pesmu nisam znala ali je predivna mislim sve njihove pesme su za mene umetnicko delo a sada sam na tv uhvatila jednu staru solo pesmu na Jon Bon Jovi zove se Midnight in Chelsea kako je lep tamo.

 3. Jeste primetili da svuda piše dvojnica bibera a ne dvojnik ;) ? I biber pišem malim slovom jer NE zaslužuje veliko slovo ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.