153
“Društvena mreža” i Natalie Portman osvojili Zlatne globuse

“Društvena mreža” i Natalie Portman osvojili Zlatne globuse

153
SHARE

Dodela Zlatnih globusa nije donela previše iznenađenja. Baš kao što se i očekivalo, nagrade su odneli Natalie Portman, “Društvena mreža”, “The Kings Speech” i “Glee”.

Na ovaj društveni događaj došle su mnoge javne osobe, od glumaca do muzičara i umetnika, a Michael Douglas je svojom pojavom izazvao ovacije okupljenih.

[youtube 5jaI1XOB-bs]

Natalie Portman proglašena je najboljom glumicom za ulogu u filmu “Crni labud”. Prilikom preuzimanja nagrade zahvalila se svom vereniki Benjaminu Millepiedu. Glumac Chris Colfer dobio je nagradu za najboljeg sporednog glumca.

[youtube lB95KLmpLR4]

Film “Društvena mreža” odneo je čak četiri Zlatna globusa. Colin Firth je oteo nagradu za najboljeg dramskog glumca Jesseju Eisenbergu iz “Društvene mreže”. Najbolji glumac u TV drami je Steve Buscemi u “Boardwalk Empire”, a najbolja TV dramska glumica je Katey Sagal iz “Sons of Anarchy”, što je jedno od retkih iznenađenja ovogodišnje dodele nagrada. Najbolji režiser je David Fincher koji je napravio “Društvenu mrežu”, a najbolja serija je “Glee”.

Još jedno od iznenađenja Zlatnih globusa je što Tim Burton nije odneo niti jednu nagradu za svoj film “Alisa u zemlji čuda”, ipak, njegova nevenčana supruga Helena Bonham Carter odnela je kipić kući za ulogu u filmu “King’s Speech”. Najbolji animirani film je “Toy Story 3″ iako se očekivalo kako će to biti “Despicable Me” ili “How To Train Your Dragon”.

3 KOMENTARA

  1. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

    “Drustvena mreza”?Ma daj molim te.

  2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

    “Crni Labud” ili “Iron Man 2″.Koja bre “Drustvena mreza”?!Samo zato sto pola sveta koristi facebook ne znaci da je to najbolji film.Alo,to nije ozbiljan film O.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.