Start Stars Hot News! “Društvena mreža” i Natalie Portman osvojili Zlatne globuse

“Društvena mreža” i Natalie Portman osvojili Zlatne globuse

SHARE

Dodela Zlatnih globusa nije donela previše iznenađenja. Baš kao što se i očekivalo, nagrade su odneli Natalie Portman, “Društvena mreža”, “The Kings Speech” i “Glee”.

Na ovaj društveni događaj došle su mnoge javne osobe, od glumaca do muzičara i umetnika, a Michael Douglas je svojom pojavom izazvao ovacije okupljenih.

[youtube 5jaI1XOB-bs]

Natalie Portman proglašena je najboljom glumicom za ulogu u filmu “Crni labud”. Prilikom preuzimanja nagrade zahvalila se svom vereniki Benjaminu Millepiedu. Glumac Chris Colfer dobio je nagradu za najboljeg sporednog glumca.

[youtube lB95KLmpLR4]

Film “Društvena mreža” odneo je čak četiri Zlatna globusa. Colin Firth je oteo nagradu za najboljeg dramskog glumca Jesseju Eisenbergu iz “Društvene mreže”. Najbolji glumac u TV drami je Steve Buscemi u “Boardwalk Empire”, a najbolja TV dramska glumica je Katey Sagal iz “Sons of Anarchy”, što je jedno od retkih iznenađenja ovogodišnje dodele nagrada. Najbolji režiser je David Fincher koji je napravio “Društvenu mrežu”, a najbolja serija je “Glee”.

Još jedno od iznenađenja Zlatnih globusa je što Tim Burton nije odneo niti jednu nagradu za svoj film “Alisa u zemlji čuda”, ipak, njegova nevenčana supruga Helena Bonham Carter odnela je kipić kući za ulogu u filmu “King’s Speech”. Najbolji animirani film je “Toy Story 3” iako se očekivalo kako će to biti “Despicable Me” ili “How To Train Your Dragon”.

OSTAVI KOMENTAR