Start Stars Hot News! Drugi album na pomolu: Bridgit Mendler snima nove pesme!

Drugi album na pomolu: Bridgit Mendler snima nove pesme!

SHARE

Z100 & Coca-Cola All Access Lounge At Hammerstein Ballroom

Dok septembar za mnoge znači povratak u školske klupe, za Bridgit Mendler je prvi jesenji mesec idealno vreme za odlazak u studio, gde počinje rad na svom novom albumu.

Mlada pevačica ističe kako je vrlo motivisana, jer je publika odlično prihvatila njenu muziku. “Mislim da je sve što se desilo sa ‘Ready or Not’ neverovatno, a kako je ovo prvi put da zaista, zaista radim na muzici, nisam znala šta mogu da očekujem. Mislim da smo svi uzbuđeni zbog toga što se desilo i vrlo sam zahvalna i ponosna na prijemu koji sam dobila.”

Z100 & Coca-Cola All Access Lounge At Hammerstein Ballroom

Kad je reč o novom albumu, Bridgit ističe da je on još uvek daleko od izlaska, ali da na njemu vredno radi. “Pa, za sad samo mrmljam stihove i pokušavam da mislim o stvarima koje želim da kažem”, ističe ona. “Ali trenutno nemam pravog materijala o kom bih želela da vam pričam.” Ipak, ona veruje da će se stvari ubrzati jer će za par dana početi da posećuje muzički studio. “Mislim da zato što imam definisan glas i stil pisanja, moj novi album će imati sopstveni identitet.” Sigurno smo da je to ono što fanovi i žele da čuju!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR