527
Druga strana priče: Kris Humphries nazivao Kim debelom i glupom, nabacivao se...

Druga strana priče: Kris Humphries nazivao Kim debelom i glupom, nabacivao se drugim ženama

527
SHARE

Kad je Kim Kardashian odlučila da se rastane od Krisa Humphriesa nakon 72 dana braka, javnost ju je osudila.

Ali, čini se da je starleta imala razloga za to. Naime, prema priči Us Weeklyja, za kraj ljubavi kriv je košarkaš koji je suprugu vređao i želeo da se okoristi njenom slavom. Humphries je obilazio noćne klubove i pozivao se na svoju poznatu suprugu, želeći tako da dobije besplatno piće i brojne druge povlastice.

“Kris je konstantno ponižavao Kim pred ljudima. Nazivao ju je glupom. Stvarno ga je bilo mučno slušati”, izjavio je izvor blizak bivšem paru. Prema navodima izvora, Kris je bio suprug iz pakla koji je vređao i izgled lepe Kim. “Pokušavao je da je kontroliše tako što ju je omalovažavao. Govorio joj je grozne stvari. Jednom joj je rekao da je netalentovana i da njena slava neće potrajati, a vređao je i njen izgled i govorio joj da je debela”. Navodno je vređao i njenu porodicu i nabacivao se drugim ženama.

5 KOMENTARA

  1. Debela nije bas je zgodna i lepa kao i cela njena porodica. Neznam kakvu je skolu zavrsio Kris, ali Kim nije neku. Lepo joj je onaj Rej Dzej, valjda se tako zove, :Nece ti ovo potrajati, i da znas za ovaj luksuz i na svoj sadasnji zivot trebas meni da zahvalis, jer da ja nisam objavio snimak nista ne bi imala. I da mislim da nije prepolela prethodnog decka Redzija Busa.

  2. bas je lepa. prezgodna je. nije debela kad ima obline, debela je kad ima svo aslo. a ona nije debela. vec je samo puna ljubavi. ja za njega prije nje nisam ni cula. on je bas ruzan. mislim da nije ni trebala da se za nejga uda. vec da je samo trebala sacekat mesec. onda ne bi acali novac i haljine. sad ima za sljedecu svadbu. volim kim i ok je a kris je kreten. medutim, mi ih ne poznajemo i ne mozemo ih osuditi. mozda je ovo laz, a mozda istina. ko zna?

  3. jao lera prvo deblja je drugo vestacka je a sto na pocetku kada su je napali nije rekla to msm samo se izvlaci a zasrala je sve slazem se sa tb na kraju ali msm da je laz da se samo izvlaci kao sto je rekla dan pre svadbe nisam bila sigurna da li ga vlolim

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.