Start Stars Hot News! Drew Barrymore: Ponosna sam na priznanje Rickyja Martina

Drew Barrymore: Ponosna sam na priznanje Rickyja Martina

SHARE

Američka glumica Drew Barrymore jedna je od najvećih obožavateljki Rickyja Martina, ali ne zbog njegove muzike, nego radi njegovih stavova i činjenice da se nije bojao javno priznati da je homoseksualac.

Na godišnjoj dodeli nagrada “Gay And Lesbian Alliance Against Defamation”, glumica je održala govor u kojem je izrazila svoje divljenje prema poznatom muziku iz Puerto Rica. Takođe joj je dodeljeno priznanje za napore i rad koji ulaže u bolje razumevanje prihvatanje gay zajednice.

“Volela bih da možemo živeti u svetu u kojem niko nikoga ne osuđuje i u kojem svi mogu otvoreno govoriti o svojoj seksualnosti. Želela bi da ljudi mogu mirno živeti svoje živote”, rekla je Drew. “Pozdravljam ono što je Ricky učinio. Svi se moramo truditi da stvorimo svet u kojem ćemo prihvatiti jedni druge bez obzira na razlike”, dodala je glumica u govoru podrške 38-godišnjem pevaču koji se nedavno na svom Twitter profilu prvi puta otvoreno izjasnio o svojoj seksualnosti. “Ponosan sam što mogu reći da sam homoseksualac i ponosan sam na to što sam”, napisao je Ricky.

OSTAVI KOMENTAR