143
Drama sa srećnim krajem: Anahín dečko se onesvestio tokom govora

Drama sa srećnim krajem: Anahín dečko se onesvestio tokom govora

143
SHARE

null

Anahí je prošle nedelje doživela ozbiljan stres jer je njen dečko, guverner Manuel Velasco pao u nesvest tokom govora u jednoj opštini.

Velasco je držao govor pred oko 300 ljudi a onda mu je odjednom pozlilo nakon čega je pao. U pomoć mu je odmah dotrčala medicinska ekipa, pa se on već posle par minuta našao na nogama i jednostavno nastavio svoje izlaganje. “Ništa posebno se nije desilo”, rekao je okupljenima, a njegov portparol kaže da je guverner u odličnom zdravstvenom stanju i da je jednostavno bio premoren.

null

I Anahi se oglasila povodom svega na svom Twitteru, napisavši: “Sve je u redu, hvala Bogu. ☺ ♥” ali nije želela da priča na tu temu s medijima.

IZVOR: Life Content

7 KOMENTARA

  1. Ona mi je mnogo simpaticna, kao mala sam je mnogo volela :3 Samo joj je decko ruzan :/ Mislim onako, ona mi je lepsa.

  2. @__________ ahhahahahhahahAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAhahahhahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahhaahhahahahahahahhahahahhahahahhaha PUKLA SAM OD SMEHA NE MOGU DA DISEM COVECE AHHAHAHAHAHHAHAHAHHAA :D :D :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.