400
Drama Paris Jackson: Michaelova ćerka u bolnici nakon pokušaja samoubistva?

Drama Paris Jackson: Michaelova ćerka u bolnici nakon pokušaja samoubistva?

400
SHARE

Paris Jackson & Mother Debbie Rowe Out For Lunch In Palmdale

Noćas se odvijala prava drama u porodici Jackson jer je Paris, ćerka Michaela Jacksona završila u bolnici, posle navodnog pokušaja samoubistva.

Mama 15-godišnje Paris, Debbie Rowe, kaže da je njena ćerka prethodnih nedelja prošla kroz ozbiljne probleme, a razni izvori prenose da je zbog toga pokušala samoubistvo. Advokat njene bake Katherine Jackson, Perry Saunders zvanično se obratio emisiji USA Today rečima: “Biti osetljiv 15-godišnjak je teško, ma gde da se nalazite. Posebno je teško kad izgubite osobu kojoj ste bili toliko bliski. Paris je fizički u redu i dobija potrebnu medicinsku pažnju. Molimo vas da poštujete njenu privatnost i privatnost njen familije.” Ostaje samo da se nadamo kako će se Paris oporaviti, ma šta bio uzrok svega.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

12 KOMENTARA

      • @michaelismyidol Genetski materijal se ne menja tokom bolesti ! Sasvim je ocigledno da crna rasa je daleko dominantnija od bele, prema tome ja u njoj ne vidim mesavinu crnca i belkinje! Pobogu, ne moze dete crnca da ima plave oci,bledu kozu, ravnu kosu, ni crte lica joj nisu iste to ste vi fanovi izmislili! Ja slusam Mja, no necu zatvarati oci pred prirodom, ako ste vi neobrazovani!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.