219
Drake poručio Chrisu Brownu: Žena koju voliš je pala u moje krilo

Drake poručio Chrisu Brownu: Žena koju voliš je pala u moje krilo

219
SHARE

Iako se njihova svađa na neko vreme primirilia, izgleda da Chris Brown i Drake i dalje imaju neke neraščišćene račune, pošto je Drake u nedavnom intervjuu u jednoj radijskoj emisiji poručio Chrisu da je bolji od njega u svakom pogledu.

Intervju je tekao dobro dok novinar nije upitao Drakea za njegov odnos sa Chrisom, na šta je reper odgovorio da ga na pita ništa u vezi sa njim jer ga je Drake ostavio na miru. “Njegove nesigurnosti su razlog zašto ja pravim bolju muziku od njega, popularniji sam od njega i da je u jednom trenutku žena koju voli pala u moje krilo. Poneo sam se prema njoj sa poštovanjem”, rekao je Drake, očigledno misleći na Rihannu. Iako izgleda kao da je reper veoma ljut na svog rivala, on je nagovestio da bi voleo da se njih dvojica pomire. “Ne želim da vidim da se nas dvojica uništimo. Imamo problem i ili će se to zadržati zauvek, ili ćemo se za deset godina smejati svemu ovome uz piće, samo nas puustite da to rešimo”, rekao je Drake.

Autor: Life Content

10 KOMENTARA

 1. “Samo nas pustite da to resimo.” Like WTF?
  Sta mislis ko si ti? Prvo da vredjas pa posle da se pomirite. Budi covek.
  Imas karijeru koja traje 2-3 godine, i poznatiji si od Chris-a Brown-a, koji je svoju karijeru poceo sa 15 godina, koja sad ima trajanje od 8 godina, i da budes popularniji?? Svaki njegov video na YouTube-u ima oznaku verified. Cek da se setim imas ih ti? Ups, ne. Tako sam i mislila. 
  Nije Chris taj koji gadja ljude flasama po klubovima, vidi se koliko si postovaoo Rihannu da bi sad rekao “Kako ti je pala u krilo.” Bar si pokusao da je zavedes, ali nisi uspeo da je navedes da te zavoli. #CHRIANNA

 2. Hahahahah ja Drakea volim ,dobar je reper i simpatican je. Aj ne mora da znaci da je mislio na Rih mozda je to neka Chrisova bliska drugarica,rodbina otkud znam …znajte da nista nije kao sto izgleda ;)
  VOLIM I CHRISA,nije mi bas drago sto se svadjaju ovako ali sta da se radi njihova stvar,meni su oboje cool! RiRi obozavam najvise na swetu (naravno posle JB-a) :) <3<<3,<333<333<33<33<33 :-******

 3. hahaha a dajteee ..pa ja volim i Chris-a i Drake-a i obadvoje su izvandredni pevaci. stvarno bih volela kad bi jednom za svagda resili te probleme. i mislim da bi Rihanna trebalo da ih pomiri, ipak je ona najvecim delom kriva za njihov sukob mada ja obozavam Rihannu.

 4. LJUDI ZAMISLITE RIRI I DRAKEA….NEEEEEEEEEEEEEE KAKO BI SE ZVALI DRAKUANA…..KIKIKIKIKI…CHRIS I  RIRI 4EVER……DON’T MESS WITH THEM….NEMAM PROBLEM SA DRAKEOM..IMA KUL PESME,ALI VISE VOLIM CHRISSA…<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.