247
Drake, Chris Brown i Rita Ora na novom albumu Snoop Liona

Drake, Chris Brown i Rita Ora na novom albumu Snoop Liona

247
SHARE

Kako je potvrđeno, na novom albumu Snoop Liona naći će se dueti sa brojnim poznatim muzičkim zvezdama, poput Drakea, Rite Ore i Chrisa Browna.

Slavni reper promenio je prošlog jula svoje ime u Snoop Lion, svoj rasta pseudonim, nakon putovanja u Jamajku gde je postao rastafarijanac. Očekuje se da će njegov album biti u prodaji od 23. aprila, a uzbuđenje je još veće pošto se sada zna da će na njemu sarađivati sa brojnim slavnim muzičkim imenima. “Bili smo u potrazi za istinskim rege zvukom kako bismo poslali poruku mira sa nadom da će ostaviti utisak. To je veliki deo onoga što sam ja danas, i ova ploča je odavanje priznanja i poštovanja onima koji su stvorili i voleli rege muziku, kao i predstavljanje te muzike novoj publici. Ponosan sam što sam napravio ovaj album i poštujem sve one koji su mi pomogli da ga stvorim”, rekao je Snoop za Digital Spy. Pred Drakea, Rite Ore i Chrisa Browna, na albumu će se pojaviti i TI, Busta Rhymes i Akon, a pre nego što se album pojavi u prodaji, Snoop će objaviti i dokumentarac o svojoj transformaciji 15. marta.

Izvor: Life Content

13 KOMENTARA

  1. meni je smesno da covek koji ima tako dugu i uspesnu karijeru pod jednim imenom samo odjednom promeni ime. to mi je kao da na primer bon jovi odjednom rese da se zovu nekako drugacije. glupo je al okej haha, nadam se da ce album da bude dobar

  2. Pa, iskreno biće ovo dobar album.Pre nekolike nedelje snimio je spot sa Ritom Orom na Tajlandu, verovatno je to prvi singl sa albuma. :) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.