338
Drake Bell krenuo u napad na Justina Biebera

Drake Bell krenuo u napad na Justina Biebera

338
SHARE

null

Relativno nepoznati glumac i pevač Drake Bell napao je Biebsa na tviteru bez vidljivog povoda, pa njegovi fanovi smatraju da je to uradio samo iz ljubomore.

Justin je na svom tviteru napisao: “Pišem neke stvari” na šta mu je Drake Bell ekspresno odgovorio sa: “Ma da”. Drake Bell tvrdi da je Justin netalentovan i nezasluženo popularan kao i da uopšte ne piše svoju muziku. Ipak, kao što znamo, to baš i nije tačno – Biebs je delimično ili u potpunosti napisao praktično sve svoje pesme, pa mnogo ipak veruju da je Drake Bell samo ljubomoran. Njegov najnoviji album prodat je ukupno u 35.000 primeraka dok je Jusov prodat u 374.000 primeraka…samo u prvoj nedelji!

null

Osim toga, Bell je napao i Justina jer sad od njegovih fanova dobija brojne uvrede. Zbog toga je na svom tviteru objavio link za članak pod nazivom: “Da li bi zvezde kao što je Justin trebale da budu odgovorne za loše ponašanje svojih fanova na tviteru.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

33 KOMENTARA

  1. JA NIKAD CULA ZA OVOG POKISLOG JADNIKA STO SE TOPIO U KANALIZACIJI -.-” DOSTA MI JE VISE DEBILA KOJI SE UBACUJU U JUSOV ZIVOT SAMO DA IH NEKO PRIMETI. BRATE SVI SU OVE GOD NAVALILI NA JUSA KO BABE NA ZIMNICU U JESEN!!! ETO TAKO…SRAMOTA…DECKO JE TALENTOVAN,PREDOBRA PEVA,DIVNA OSOBA …TO SU OSOBINE KOJI NEMA SKORO NIJEDAN DECKO IZ ”STVARNOG” SVETA . OVA PROZIVANJA SU LJUBOMORA CISTA!!!! OVAJ NPR.NIKO NIJE CUO ZA NJEGA,ALI SADA KADA JE DIRAO JUSTINA 36MIL BELIEBERA JE UPOZNATO SA NJEGOVOM LICNOSCU :D I STA JE DOBIO? PAZNJU KOJU COVEK NIJE MOGAO DA STEKNE ….!!!!!! PREVISE NAPADAJU JUSA STVARNO PRE PRE PRE PRE VISE !!! DECKO IMA ZIVOT I NIJE SVE U JAVNOM SWETU BRT…IMA ON I BITNIJE STVARI OD TOGA !!! STRASNO -.- ”
    Jus,Beliebers 4ever no matter what ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  2. Ja nmg da verujem kako osoba za koju sam cula pri put u svom zivotu moze da prica ruzno o Jusu za koga zna ceo svet.. Takvi ljudi mi nikada nece biti jasni…

  3. Drake Bell♥ ne znate za njega jer nemate pravo detinjstvo i nikad niste culi za seriju Drake and Josh ;) nemojte ga osudjivati jer ne znate ni kakav je…. A i on ima pravo da ne voli Justina tako da Belieberi svi kazete za Justina “Znate njegovo ime, ne njegovu pricu”… Tako da nemojte napadati Drakea jer je on potpuno kul tip i on je bio popularan i pre Justina ;)

  4. ne nebi zvezde zrebale da budu krive zbog ponasanja njihovih fanova vec ne talenotvani ljubomorni pjevaci koji napadaju justina idiote sam si kriv ljubomora cini cuda

    • @StayWeirdMyDarlingsss*__* meni ovo nije preterivanje :) Drake ima pravo da ne voli nekoga, Belieberi cesto preteruju  zato sam i na Drakeovoj strani :)

  5. Jadnici  jedni ne znate ni ko je Drake Bell,jer ste dosli iz pickovca na mlavi,kao i Justin,odgledajte seriju Drake & Josh na Comedy Central pa malo bolje upoznajte Drejka…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.