724
Drake Bell ima poruku za Beliebere: “Vi ste užasni ljudi”

Drake Bell ima poruku za Beliebere: “Vi ste užasni ljudi”

724
SHARE

 photo FFN_KidsChoice_ERFF_040112_8936939_zps546a260f.jpg

Omiljeni hobi muzičara i glumca Drakea Bella jeste ismevanje Justina Biebera a ovog puta osim njega, napao je i milione Beliebera.

 photo BJW4DCJCEAAsRWojpglarge_zps30229a0b.jpg

Bell je još jednom bezrazložno napao Beibsa time što ga je uporedio sa inače često ismevanim reperom Vanilla Iceom, koji je bio popularan početkom devedesetih godina prošlog veka. On je postavio poruku koju vidite a ubrzo mu se jedan od Beliebera obratio rečima: “Zašto toliko mrziš nas Beliebere?” Drake Bell je na to odgovorio sa: “Zato što ste užasni ljudi.” Nakon toga, objavio je i jednu poruku svoje obožavateljke, u kojoj piše: “Nikad nisam srela nekog Beliebera koji nije agresivan. Drakeovi fanovi su sa druge strane uvek bili kul.”

Da podsetimo, Drake Bell i ranije je ismevao Jusa oblačeći se kao on, a poredio ga je i sa Miley Cyrus i optužio da uopšte ne piše svoje pesme. Justin Bieber odlučio je da se ne spušta na njegov nivo, pa mu do sad nije odgovarao.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

81 KOMENTARA

  • ma jebem ti mater ti si najgori covjek na svijetu sta imas protiv Justina.ili te mozda nervira zato  sto je bolji od tebe i ima najvise fanova na svijetu.idi ba pogledaj  se u ogledalo i ne usporedjuj se vise sa justin bieberom jer nikada neces biti lijep i dobar kao on nikadddddddddddddddd……i pusti naseg idola na miru……Drake  Bell

 1. Mamu mu onu glupu,on je uzasan,pogledaj kako se oblaci,fuj. Belieberu su bolji kakvi drakovi fanovi. kreteeen >:|

 2. IMBECILUUUUU POREMECENI ,MORONU PEDERSKI,SAHRANI SE ILI CE MO TE MI ZIVOG SAHRANITI..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   PACENIKU!!! NEMA IMBECIL STA DA RADI PA CE DA VREDJA JUSTINA I BELIBERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   CRKNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. IZVINI DRAKE ALI JUSTIN DOLAZI TREBAO BI DA SE POKLONIS,A AKO NECES MI (BELIEBERI) CEMO DA TE NATERAMO TAKO STO CEMO DA TI KAZEMO NESTO…
  *UPOZORENJE*
  SLEDECE RECI NISU PREPORUCLJIVE ZA DECU MLADJU OD 12 GODINA! MA KOGA JA ZEZAM NEK IDE ZIVOT!
  JEBI SE DEBILU RETARDIRANI,PEDERCINO ODVRATNA,GOVNO NAJVECE! TI CES NAMA DA GOVORIS KAKVI SMO,A? TI SI JEDAN COVEK KOJEG SU RODITELJI RODILI RETARDIRANOG ZATO STO SU I ONI BILI RETARDIRANI! ZATO FUCK OFF!!!!!!!

 4. Ovaj Drake nema pojma o životu!Dok svi redom znaju Justina,Beliberi ga obožavaju,super peva-ovaj mu nije ni do kolena da bi mogao nešto da priča za njega!Bilo bi bolje da gleda sebe a i poradi na sebi-jer ima dosta toga da se sređuje.Ali,piše da se Jus ne spušta na njegov nivo (na skali od 1 do 10,on je definitivno -0.:)) i još jednom to dokazuje da je 10000000* i više puta bolja osoba od ovog jadnika!

 5. A da li je on pomislio da su mozda neki od njegovih fanova Belieberi? odakle mu to da su Belieberi uzasni ljudi?! Koliko je ljubomoran na Justina…

  Bolest nije sve sto boli. o.O

 6. ček on kazeže da mrzi biebera i to sv e
  a i smijava ga time sto se oblaci ko on i kupi njegove fore vise bi reklada je zavidan nego glup

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.