Start Stars Hot News! Dr Zoran Milivojević potvrdio učešće na konferenciji “Teen Talk 2013″

Dr Zoran Milivojević potvrdio učešće na konferenciji “Teen Talk 2013″

SHARE

Zoran-Milivojević-610x829

Beogradski psihoterapeut, predavač i autor popularnoh knjiga iz oblasti praktične psihologije, dr Zoran Milivojević potvrdio je učešće na konferenciji “Bravo” magazina “Teen Talk 2013″.

Ova konferencija posvećena je “digitalnoj generaciji”, koja će okupiti stručnjake iz oblasti komunikacija, medija, filma, psihologije, muzike, sporta i mnogih drugih koji se dotiču ponašanja, konzumentskih, društvenih i kulturnih navika i potreba tinejdžera.

Prema rečima Stevana Gojkova, urednika magazina „Bravo“, dr Milivojević će se na „Teen Talku 2013“ pojaviti kao učesnik panel-diskusije pod nazivom „WOW – LOL!: Kako tinejdžeri komuniciraju između sebe i sa ‘spoljnim svetom’“, a pored njega u razgovoru će učestvovati i novinarka RTS-a Tatjana Peternek Aleksić, Violeta Babić iz „Kreativnog centra“, mladi maneken Denis Jovanović, Vojislav Arsić, izvršni direktor „Centra E8“ i Maša Milutinović iz „Inicijative mladih za ljudska prava“. Moderator ovog panela je Irena Dubak, osnivač udruženja „Kuća postignuća“.

Da podsetimo, konferencija pod nazivom “Teen Talk 2013: What ‘Digital Native’ Generation Wants” održaće se 17. oktobra u Domu omladine u Beogradu, a među predavačima i panelistima naći će se i veliki broj javnih ličnosti koje su se u svom radu bavile ovom temom.

Sve detalje o konferenciji kao i kontakte za prijavu učešća možete pogledati OVDE.

Tekst: Life Content

OSTAVI KOMENTAR