384
Dosta im pažnje devojaka: One Direction žele više momaka na svojim koncertima

Dosta im pažnje devojaka: One Direction žele više momaka na svojim koncertima

384
SHARE

Članovi popularnog bojbenda pomalo su se zasitili svojih obožavateljki, zbog kojih su morali da pojačaju sopstveno obezbeđenje.

null

Harry, Niall, Liam, Zayn i Louis kažu kako bi se jako obradovali da na svojim nastupima vide više pripadnika jačeg pola. U nedavnom intervjuu za Fresh FM, Niall je rekao: “Muški fanovi? Da, želeli bismo da ih više viđamo. To je ono na šta ciljamo. Kad ih spazimo u publici pomislimo ‘Da, ovo je kul’, znate. Naravno, 90% publike su devojke, ali želimo to da proširimo.” Ima li momaka kojima se muzika One Directiona dopada?

47 KOMENTARA

  1. Poštovani, ne mogu da verujem da odmah sve pogrešno procenjujete…! Niall je samo rekao da BI VOLEO da više momaka dolazi na njihove koncerte, NE da im devojke SMETAJU!!! Mediji ovime žele da im smanje popularnost i izvlače sve što bi ih moglo ugroziti iz njihovih interview-a. Momci, samo je vaš izbor šta ćete slušati. Ne morate vređati TALENTOVANE ljude koji rade nešto humano i legalno, a da se pritom niste okušali u tome!!! Devojke ih vole, u to nema sumnje.. stoga izaberite ono što volite bez vredjanja!!! Ne budite HATER!!! Pozdrav! :)

  2. Hmm… decaci koji govore da su 1d pederi su ljubomorni zato sto ih vecina devojaka voli, isto to je bilo sa Biberom… nisu pederi NAJBOLJI SU ♥♥♥

  3. ma kako da ne svi dečaci su ljubomorni na ove lepotane i to njima smeta a nisu pederi iskreno rečeno oni koji njih smatraju pederima su još veći pederi

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.