Start Stars Hot News! Domaći organizatori koncerata poručuju Directionerima: Nemate novca za koncert One Directiona!

Domaći organizatori koncerata poručuju Directionerima: Nemate novca za koncert One Directiona!

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Nažalost, Srbiju u narednom periodu neće posetiti niti jedna velika svetska muzička zvezda a iz domaćih produkcijskih kuća poručuju da nije problem u želji izvođača već u tome što trenutno vlada velika besparica u Srbiji i okolnim zemljama.

“Činjenica je da ljudi nemaju para i da je to jedan od glavnih razloga što se u ovom trenutku ne isplati dovoditi svetske zvezde u Srbiju. Cena ulaznice za veliku svetsku zvezdu kalibra Robija Vilijamsa, ili bendova poput U2, u Londonu se kreće od 100 do 150 funti. Za publiku u Srbiji karta skuplja od 100 evra je misaona imenica. Nažalost, realnost je takva da mi koji organizujemo koncerte imamo samo velike gubitke. Ako se plati na primer honorar koji je fiksan od oko pola miliona evra, plus svi troškovi organizacije, neophodno je da koncerti budu rasprodati i da karte budu veoma skupe. Mislim da više nećemo u Srbiji videti velike zvezde do momenta ekonomskog oporavka zemlje”, kaže Maksa Ćatović, prvi čovek produkcijske kuće “Komuna”.

One Direction Performs On "Today" Show

Slično razmišlja i Raka Marić iz “Music Stara”.
“Mi smo i dalje u pregovorima sa brojnim promoterima. Nažalost, koncerte velikih zvezda ne žele da podrže veliki sponzori. Tada bi cena karata mogla da bude manja, a da samim tim poseta bude veća. Mi stalno pregovaramo sa velikim svetskim imenima i trenutno smo u pregovorima sa bendom “Daft Punk” koji su ovde veoma popularni, ali, videćemo šta će biti – kaže Marić, koji sa svojom produkcijskom kućom ‘Music Star’ trenutno organizuje koncerte velikih regionalnih zvezda poput Cece Ražnatović, Gorana Bregovića, Harisa Džinovića, Tonija Cetinskog…”

Šta ti misliš o svemu – da li bi dolazak One Directiona zaista bio preteran rizik ili misliš da bi slavni momci bez problema napunili stadion? Directionerima ostaje samo da svoju privrženost bendu pokazuju na razne načine, a trenutno najbolje što možete da učinite jeste da punite bioskopske sale tokom emitovanja filma “This Is Us” i pokažete koliko vas stvarno ima!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR