313
Dolly Parton o Miley Cyrus: Okružena je pogrešnim ljudima koji je vode...

Dolly Parton o Miley Cyrus: Okružena je pogrešnim ljudima koji je vode u propast

313
SHARE

Dolly Parton nije presrećna ponašanjem mlade Miley Cyrus i strahuje da bi njena mlada koleginica mogla biti okružena ljudima koji joj daju pogrešne savete i vode njenu karijeru u propast. Legendarna pevačica zna Miley od malih nogu i često zna reći da joj je ona počasno kumče. Mlada Miley poslednjih meseci šokira svojim golišavim izdanjima i seksipilnim nastupima, a Parton kaže kako je ona nije savetovala da ode u tom smeru. Smatra da je Miley odabrala pogrešan menadžment koji ju savetuje da se skida.

“To nije pokupila od mene jer ja nikad ne bi ohrabrivala takvo ponašanje. Mislim da se trudi da prestane da bude Hannah Montana i pokušava se transformisati u mladu ženu”, izjavila je Dolly. Parton je zabrinuta za mlade devojke u njenom poslu danas. “Danas je tim devojkama teško i odrastati u ovakvom svetu. Ništa nije dovoljno. Ne mogu se dovoljno otvoreno oblačiti ili ružno govoriti. Ništa nije dosta. Mislim da je veliki pritisak na devojke i na mlade ljude uopšte”, zaključila je Dolly. Nada se da će Miley biti dobro te je smatra jako nadarenom devojkom.

18 KOMENTARA

  1. malla voli justina-ne razumem kako te miley podseća na lindsay??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lindsay je propala,drogira se,nikada se nije oporavila i skoro je umrla.A MILEy je prelepa,dobra,ona je samo malo promenila imidz i normalno da onda neke žute novine pokušavaju da je uporede sa lindsay.a i lindsay je lezbejka,a miley ima dečka.NE ŽELIM svađu samo ne razumem na osnovu čega si zaključila da miley podseća na lindsay?????!!!!

  2. @bravo…vlado welcome back…
    nzm,jednostavno se bojim da ce je drustvo,slava, sad i razvod dotuci i da ce skrenuti s pravog puta kao lilo…”lindsay je propala,drogira se,nikada se nije oporavila i skoro je umrla.” slazem se..nisa ja rekla da je mc kao lilo…samo se bojim da ne zavrsi tako…

  3. Pa dobro slazem se sa bravo(Vlado) Miley je dobra pevacica a to sto je promenila imidz je samo zato sto nije vise devojcica.I jako mi se svidjaju pesme sa albuma Can’t be tamed. Inace pozz malla a pozz i do tebe Vlado.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.