Start Stars Hot News! Dolazi li One Direction 22. februara u Beograd?

Dolazi li One Direction 22. februara u Beograd?

SHARE

One Direction Gets Greeted By Fans As They Leave Their Hotel

Ovih dana od vas smo dobili brojna pitanja o tome da li One Direction zaista gostuje u Kombank areni narednog februara, što je idealna prilika da razjasnimo neke stvari.

Informacije da One Direction dolazi u Srbiju pojavljuju se prilično često, a čak se navodi i tačno vreme i mesto gostovanja. Naravno, niti jedan od tih datuma nije se pokazao kao tačan, pa to svakako nije ni informacija koja se pojavila na sajtu Eventful, jer na njemu bukvalno svako može da izmisli događaj i kreira ga, što onda stvara pravu pometnju.

One Direction Gets Greeted By Fans As They Leave Their Hotel

Naša poruka je jednostavna – nemojte verovati ovakvim informacijama – ukoliko 1D zaista dolazi, ta informacija munjevito će se proširiti našim medijima i BRAVO.rs sigurno će je među prvima potvrditi. Druga stvar vezana je za činjenicu da će One Direction tokom 2014. nastupati isključivo na stadionima – zbog toga smo i napominjali da bi u slučaju Srbije, jedino u obzir došli stadioni Partizana i Crvene Zvezde, a u Hrvatskoj Maksimir.

One Direction Gets Greeted By Fans As They Leave Their Hotel

Verujemo da je velika većina Directionera svesna toga i da se ne uzbuđuje kad se negde pojavi nova najava gostovanja najpopularnijeg benda na svetu, ali ako je za utehu, ovakve lažne najave ponekad pokažu starijima koliko želite One Direction – juče smo imali priliku da razgovaramo s jednom uticajnom osobom koja kaže kako je dobila ogroman broj poziva od roditelja koji žele da kupe kartu svojoj deci za 1D koncert u Beogradu! Svedoci smo toga da sve ono što radite postaje sve vidljivije – baš kao što je Harry Styles nedavno prvi put odgovorio nešto našim Directionerkama, tako možemo i da posvedočimo kako domaći organizatori koncerata sad prepoznaju da za nastupom 1Dja postoji velika želja. Zato, nikad ne odustajte!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR