113
Doktori naredili Rihanni da manje pije i izbegava žurke

Doktori naredili Rihanni da manje pije i izbegava žurke

113
SHARE

Nakon što je Rihanna završila u bolnici na infuziji, njeni doktori savetovali su joj da manje pije alkoholna pića i ide po žurkama. Naime, zbog svog načina života, osim što je završila u bolnici, morala je da otkaže i neke nastupe.

“Rihanna je već preiscrpljena od turneje, a ipak stalno ide po žurkama i opija se. Nema nimalo vremena da se makar malo odmori. Većinu vremena provodi u klubu, na sceni ili u klubovima. Doktori se brinu da je preterala. Trebala bi da se malo odmori”, izjavio je njen prijatelj.

4 KOMENTARA

 1. Eto tako show biz jede svoju decu.
  Nema ni jedne mega popularne zvezde da se nije na nesto navukla.
  I onaj Biber ce da nadrlja. Do punoletstva roditelji idu sa njim a onda sve manje i manje i tu se obavezno navuku na nesto.
  Sta vrede milioni Amy Whinehouse? Sta vredi mega slava Britni Spirs kad je ona sada zbog zloupotrebe droga mentalni bolesnik? Plus sto zivi isti nacin zivota, ide na koncerte, pravi turneje, znaci vraca se u istu zivotnu kolotecinu koja je dovela do droge.
  Nadrogirana osoba se lakse kontrolise nego ona zdrave pameti. Kako su samo Amy izbacili na scenu u BGDu a njoj se bas nije pevalo. Nego je napiju lepo a onda mogu sa njom sta hoce.
  Tako je bilo sa Britni, sad sa Rijanom, u istom su vrzinom kolu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.