912
Dokaz da Zayn Malik zaista vara Perrie Edwards? Poslušajte!

Dokaz da Zayn Malik zaista vara Perrie Edwards? Poslušajte!

912
SHARE

Na netu se pojavio audio snimak na kojem Zayn Malik jasno poziva devojku u svoju hotelsku sobu!

Momak čiji glas je snimljen na telefonu navodno je Zayn koji moli devojku s kojom razgovara da dođe u njegov hotel i predstavi se kao Cristabel Riley a pominje joj i da će u njegovom društvu biti i Harry Styles. On joj još govori da “samo treba  da uđe u hotel i ne razgovara sa ljudima ispred jer su tamo fanovi, a ona ne bi trebala da izgleda kao da im pripada.” Zayna još od avgusta optužuju da se nabacivao drugim devojkama i pozivao ih u svoju sobu dok je bio na turneji u Americi.

63 KOMENTARA

 1. Ja ništa na ovom snimku nisam registrovala. Samo nešto šušti i zvrnda. Ali mi ne treba nikakav dokaz jer je moje lično mišljenje da on ne vara peri, ali ko zna možda griješim.

 2. Snimak je lazxan,da su snimali fanovi,bilo bi glasnije,zzaynov naglasak vise vuce ka irskom,on nikako ne bi snimao pa stavio na tumblr!?,zayn nikako ne bi varao parrie!harry ima devojku,ustv svi znamo sa kim harry spava,takod a SNIMAK JE LAZAN!

 3. Nema veze i da je vara… Hvala Bogu pa ce imati jos lepsih i boljih od Perie i onako ona nije bila za njega….

  Napred Zayn♥♥♥

 4. Jebittteee seer svi,ovo nije njegov glas -.-
  i sumnjam da bi on prevario njegovu voljenu Perrie -.- zato molim vas ne pisite vise ovakve gluposti,jer mi je hvalilo da se rasplacem -.-

 5. neverujem da zayn vara perrie,jer ovo i nije njegov glas,cak i mala beba bi prepoznala da ovo nije zaynov glas,10000 sam gledala 
  1D fanny moments i uopste nije isti glas kao ……….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.