521
Dok Kardashiani uživaju, njihovi radnici trpe zlostavljanje

Dok Kardashiani uživaju, njihovi radnici trpe zlostavljanje

521
SHARE

Porodica Kardashian uživa u glamuru i novcu, a iza toga stoje poprilično ružne stvari. Naime, u fabrikama gde se proizvode brendovi porodice Kardashian, radnici često trpe zlostavljanje i izrabljivanje.

Priča ide toliko daleko da je organizacija za ljudska prava najavila istragu tog slučaja. Charles Kernaghan iz Instituta za globalni rad i ljudska prava izjavio je kako ta porodica ima posla sa jako lošim ljudima.

“Kardashiani imaju posla s nekim lošim ljudima. Ne samo da zvezde poput njih iskorišćavaju radnike, nego idu u korak s vladom koja pljuje na demokratiju i ženska prava”. Neke od fabrika gde se proizvode njihovi braedovi nalaze se u Kini, gde je radna snaga puno jeftinija nego što je to slučaj u SADu.

13 KOMENTARA

  1. Kim proda pornic, odjednom poznata po citavom svijetu. Nema talenta da bude poznata, ali znamo za sto ima talent. -.- Fakat ne razumijem kako se mogu spustiti na takav nivo, da na taj nacin dobiva slavu, pare i sta ja znam sve ne. Brak joj je bio marketinski trik, kako bi dobila para od medija sto pisu o njoj. Stvarno jadno, i ne znam kako je neki mogu volit. Na osnovu cega? Uzor? Wtf? -.-

    • Nema talenta Kim, Khloe ili Kurtney ?! Ti kao imas talenta ? Oni su ZABAVLJACI , imaju reality show, da su zeleli mogli su na Plejbek da pevaju kao svi ne oni su bili iskreni ispred kamera i ljudima se to svidelo ja sam veliki fan ! Postani ti tako poznat pa onda pricaj o drugima ..
      A ovo nije istine u fabrikama se tako nesto stalno desava to je opste poznato to nema veze s Kardashianima !11!

  2. Nema talenta Kim, Khloe ili Kurtney ?! Ti kao imas talenta ? Oni su ZABAVLJACI , imaju reality show, da su zeleli mogli su na Plejbek da pevaju kao svi ne oni su bili iskreni ispred kamera i ljudima se to svidelo ja sam veliki fan ! Postani ti tako poznat pa onda pricaj o drugima ..
    A ovo nije istine u fabrikama se tako nesto stalno desava to je opste poznato to nema veze s Kardashianima !11!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.