321
Dok je Beyonce u porodilištu, porodice drugih porodilja ne mogu da vide...

Dok je Beyonce u porodilištu, porodice drugih porodilja ne mogu da vide njihove bebe

321
SHARE

Nakon što je pevačica Beyonce ovog vikenda rodila devojčicu Ivy Blue u Njujorku, roditelji drugih novorođenčadi u bolnici počeli su da se bune. Naime, zbog prinove u porodici poznate pevačice i repera Jay-Zija povećano je osiguranje u bolnici.

Stoga je jednom ocu blizanaca već dva dana zabranjen pristup porodilištu i ne može da vidi svoje sinove. “Tri puta su me zaustavili na ulasku u porodilište”, tvrdi ogorčeni Neil Coulon koji ionako već previše brine za dobrobit svojih prerano rođenih sinova.

20 KOMENTARA

  1. Drago mi je zbog njih,ali bolnica je preterala,treba da imaju osiguranje,ali mora da postoji nacin da provere ko je ciji roditelj i da dozvole ocevima da vide svoju decu…:/

  2. Zao mi je oca blizanaca koji ne moze da vidi svoju porodicu…Ovo dvoje su stvarno moroni -.-” !!!Da covek ne moze da vidi svoju decu,mozda su mu prva,i to blizance i plus su upitanju sinovi,verujem da bi moja mama da je na mestu majke blizanaca ocitala ‘oce nas’ ovim pevacima >[ :[ X[ !!!Sad svi treba da kleknemo i zahvalimo Bogu na ovoj bebi i da ceo svet stane zbog cerke poznatog americkog para -.- …Ma mrs u k*rac,govna jedna,sto vama ne zabrane da posetite svoje dete pa da vidite kako je to >[ !!!

  3. Drago mi je zbog nje, ali nije lepo sto drugi ne mogu zbog nje da vide svoje dete…ipak..pa sta ako je ona poznata licnost….

  4. Stvarno glupo od njih…Cestitke za bebu,ali pod 1)bas sad oni znaju koja je Beyoncina beba pa ce da je slikaju,2)svi jednako vole svoju decu,bez obzira da li su bogati pevaci ili obicni ljudi…

  5. E sada je vec dosta bila sam srecna zbog bebe….ali ovo je preterano da otac ne moze da vidi svoje blizance -.- ……jay z je postao otac kako bi njemu bilo da su na obrnutom mestu?…….Sve cestitke Beyonce i Jay z :)

  6. E ovo je stvarno bezveze od njih,pa sto ako je poznata licnost,sad trba sve da se zabarikadira,umislili su da su centar svijeta,drago mi je zbog njih,ali svakim danom prave sve vece ispade,ovo je stvarno ruzno!

  7. I šta je ovde tačno?
    Ovde se porodila i nazvala je ćerku,a na drugom sajtu kažu da se još uvek nije porodila i da imaju dokaz (slike).Ako se stvarno porodila,čestitam,ali ovo,u vezi sa bolnicom,je malo preterano.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.