Start Stars Hot News! Dogovorena saradnja – Justin Bieber peva na novom albumu One Directiona!

Dogovorena saradnja – Justin Bieber peva na novom albumu One Directiona!

SHARE

O mogućnosti da Biebs i momci iz benda One Direction naprave saradnju govorilo se i ranije, ali sad je jasno da je dogovor zvanično postignut.

null

Budući duet i nije veliko iznenađenje jer se Biebs i 1D odlično slažu i druže kadgod su u istoj zemlji. Justin Bieber je za The Mirror govorio kako su momci iz benda i on razgovarali u njegovoj kući. “Momci iz One Directiona su sjajni, jako nam je zabavno svaki put kad se družimo. Došli su mi u posetu pa smo samo kulirali kod bazena i slušali muziku” rekao je Jus.

“Sjajna stvar kod njih je to što su verovatno najveći bend na svetu, ali su i dalje obični momci s kojima je super družiti se”, dodao je. “Pričali smo o tome da sarađujemo na jednoj pesmi na njihovom sledećem albumu. Biće to sjajno!”

null

A s kim bi još 1D voleli da sarađuju? Justin otkriva da su među njihovim željama između ostalih još i Katy Perry, odnosno Rihanna. “Pitao sam ih s kim bi voleli da rade. Oni su pomenuli Rihannu, Katy Perry, Taylor Swift i Jennifer Lopez. Ako mene pitate, neće im trebati mnogo da ubede Rihannu, Katy ili Taylor…ako razume šta kažem.”

OSTAVI KOMENTAR