205
Dodvorava se: Kanye West kupio preskup automobil za Kris Jenner

Dodvorava se: Kanye West kupio preskup automobil za Kris Jenner

205
SHARE

Slavni reper na sve načine pokušava da na svoju stranu pridobije mamu svoje devojke Kim Kardashian.

null

Kim je njemu nedavno poklonila Lamborgini vredan 750.000 dolara, a on je sad njenoj majci darovao skupoceni Bentli. “Kayne se zaista trudi da pridobije njenu porodicu. Kimina mama joj zbog katastrofalnog braka savetuje da svoju vezu čuva od javnosti. Ona je bila razočarana time što se Kim pojavila sa Kanyeom u javnosti. Kanye je pristao da se pojavljuju u ‘Keeping up with the Kardashians’, poklanja Kris preskupe boce vina, bukete cveća, nakit a sad i automobil.”

null

Kao što znamo iz njihovog rijalitija, Kris voli skupocene poklone ali ne misli da je to dovoljno da Kanye dobije zeleno svetlo. “Kris je vrlo zahvalna, obožava skupocenosti ali rekla je Kim kako Kanyeov novac ne može da je kupi.”

FOTO: SIPA

7 KOMENTARA

  1. Pa ako ne moze da te kupi sto nisi onda vratila to sto ti je poklonio!!!! To bi ona uradila da je postena!!!!! KRAVA JEDNA MATORA!!!!!!

  2. auuuuu kako mi se svidja haljina od Kris, samo da je kraca *______* .
    cc vamo kao ne moze je kupiti, a svetac joj bio kad je vidjela auto :D
    pusti tu pricu! :D

  3. Ovo ispadne kao da mu je Kris devojka,ili ko da vara Kim sa njom.Umesto da kupuje poklon Kim da bi joj pokazao ljubav on kupuje toj babetini.@Ja@SaM@Ja slazem se sa tobom.Ta matora zeli samo slavu i pare za sebe.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.