Start Stars Hot News! Dodeljena glavna nagrada foto konkursa “Budite Lilly paparazzo”

Dodeljena glavna nagrada foto konkursa “Budite Lilly paparazzo”

SHARE

Povodom proglašenja pobedničke fotografije foto konkursa “Budite Lilly paparazzo”, kompanija “Lilly” organizovala je završni događaj u restoranu “Snežana”.

U opuštenoj atmosferi uživali su svi nagrađeni učesnici konkursa koje je “Lilly” povezao u ideji foto predstavljanja omiljene drogerije na interesantan i zabavan način. Čast da uruči nagradu pobedniku foto konkursa Mariji Opančini pripala je glumici Ivani Jovanović, popularnoj Nedi iz serije “Greh njene majke”. Prisutni su imali prilike da vide sve fotografije koje su potrošači slali na Lilly-jevu mail adresu u nagradnoj igri koja je trajala dva meseca.

„Izuzetno smo prijatno iznenađeni velikim brojem fotografija koje su stigle na naš mail tokom dva meseca trajanja nagradne igre. Ovim foto konkursom kompanija ‘Lilly’ je želela da se na neki način oduži svima vama, našim vernim potrošačima. Pristigli radovi su bili izuzetno kvalitetni i konkurencija veoma jaka, ali na kraju smo ipak morali da se odlučimo za samo jednu fotografiju. Kriterijum za odabir glavne nagrade nam je bio, kako i sam naziv glasi-paparazzo fotografija, aparatom „uhvaćen“ jedan ‘Lilly’ trenutak vašeg života i mislim da smo izborom pobedničke fotografije u tome uspeli“, izjavila je Nataša Radović, direktor marketinga kompanije “Lilly” i dodala da se sudeći po broju pristiglih fotografija vidi da su “Lilly” drogerije postale deo srpske svakodnevnice i urbanog života.

Kompanija “Lilly” u svom lancu trenutno ima 105 drogerija, od kojih preko 80 u svom sastavu imaju i apoteke.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR