Start Stars Hot News! “Dobrica” J.Lo svojim bivšim momcima želi svu sreću sveta

“Dobrica” J.Lo svojim bivšim momcima želi svu sreću sveta

SHARE

Pevačica i glumica Jennifer Lopez očito je sa svojim bivšim momcima raščistila sve probleme i ostala u sasvim pristojnim odnosima. Latinoamerikanka, koja je trenutno udata za pevača Marca Anthonyja, bila je u vezi s Benom Affleckom od 2002. do 2003. godine, a u devedesetima joj je dečko bio Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy.

“Naravno da bih gledala film u kojem Ben glumi, zašto ne? Nisam ga videla niti razgovarala s njim već duže vreme, životni putevi su nam se jednostavno razišli, no nema nikakvih neugodnosti među nama. Žalim mu sve najbolje, oduvek sam mislila da je on divna osoba”, rekla je J.Lo u intervjuu za britanski magazin Marie Claire.

“Što se tiče Seana, na njega Marc i ja često naletimo, i uvek prijateljski pročavrljamo. On se uvek raspituje o našim blizancima, jer i on ima blizance. I njemu, naravno, želim sve najbolje u životu. Te su veze bile stvaran deo mojih života. Naši su se prekidi razvlačili po tabloidima, pa su ljudi možda stekli utisak kao da se tu radi o nekoj predstavi, no, u stvari su u tim vezama bili u igri ozbiljni osećaji”, rekla je Jennifer.

J.Lo trenutno po svetu promoviše svoj poslednji film, romantičnu komediju “Plan B”.

OSTAVI KOMENTAR