3049
Dobre vesti: “Vampirski dnevnici” možda potraju i 10 sezona!

Dobre vesti: “Vampirski dnevnici” možda potraju i 10 sezona!

3049
SHARE

null

Producentkinja sjajne serije, Julie Plec, otkrila je u intervjuu za Entertainment Weekly kako nije tačno utvrđeno nakon koje sezone će se “Vampirski dnevnici” završiti.

“Producent Kevin Williamson i ja smo još tokom druge sezone smislili kako bi serija trebala da se završi”, potvrdila je ona. “Mislim da je najveće pitanje u seriji kao što su ‘Vampirski dnevnici’ to kako se završava putovanje Elene, Damona i Stefana. Znamo kako želimo da se završi Elenina priča kao i njen odnos sa dva brata kao i kakav će odnos Damona i Stefana biti do kraja.”

null

Ipak, to što je već isplaniran kraj, ne znači da će on doći brzo – Julie Plec kaže da nije sigurna kad će se serija završiti, kao i da se to sigurno neće desiti dok god Ian, Nina i Paul budu želeli da nastave sa snimanjem. “Finale može biti u šestoj sezoni ako glumci odluče da odu ali može biti i u desetoj sezoni, nikad ne znate”, dodala je. U svakom slučaju, mirni smo barem još nekoliko godina!

IZVOR: Life Content

25 KOMENTARA

  1. meni se sviđa serija vampirski dnevnici i sumrak saga zašto zato što sam isumrak sage pročitala 4dijelova knnjige i pogledala 5 djelova filma s druge strane sam pročitala 2 knjige vampirskog dnevnika i gledala milijun i milijun filmova i mogu vam reči da je to najljepše što sam ikad doživjela eto to dvoje mi se sviđa sad znate sve o tim filmovima…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.