971
Dobre vesti: snimaće se četvrta sezona “Vampirskih dnevnika”!

Dobre vesti: snimaće se četvrta sezona “Vampirskih dnevnika”!

971
SHARE

Iako serija nije dobila zvanično “zeleno svetlo”, pisci i producenti već uveliko rade na planiranju epizoda četvrte sezone.

null

To znači samo jedno – šou će nastaviti da živi, a glavna producentkinja, Julie Plec čak je govorila o planovima za sledeću sezonu. “Imamo mnogo planova. U stvari, već smo počeli sa radom u očekivanju da se sezona zvanično odobri”, rekla je. “Mnogo toga se dešava – velika romansa, nova misterija, novi negativac i vrlo sam uzbuđena zbog toga. Već se osećamo jako dobro zbog svega, iako o tome pričamo tek dve nedelje.”

null

Da li će novi negativac biti još opasniji od Klausa (Joseph Morgan)? “To je naš cilj, pronaći protivnika strašnijeg i od prvih vampira, tako da je to izazov i videćemo možemo li s njim da se izborimo”, rekla je Plec.  Ona ističe i da ćemo na kraju treće sezone saznati da li će Elena odabrati Stefana ili Damona: “Saznaćemo šta će Elena uraditi s činjenicom da je možda zaljubljena u dva vampira.”

17 KOMENTARA

  1. toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!kako sam srecna,samo da ne ode klaus,sve ce biti u redu………….jojjjjjjjjj super!!!!VAMPIRE DIARES!!!!  <3 <3 <3 <3 :)

  2. Sta sam rekla, a? Da vas cujem sad kako kukate da nece biti 4. sezone? Samo ste se za DZ brinuli, TVD donosi mnogo para, pa nisu oni glupi da ne nastave sa snimanjem…
    Inace, jedva cekam da vidim da li ce ubiti Klausa, sto bi bilo tuzno i to samo zbog Josepha… Zaista je lep… :)
    A jedva cekam i nove zlikovce… Nadam se da su to one lisice iz knjige, Sinici i Misao, bilo bi to bas cool… :D
    TVD!!! <3 <3 <3

  3. slazem se sa @Lignjoslavljeva sestra sada bi to trebalo da budu Sinici i Misao, sa njima su se bas dugo borili… jutros sam zavrila 8 deo! svi su srecni, thanks god! ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.