344
Dobra devojka: Christina Aguilera ima vrlo skromne zahteve na turneji

Dobra devojka: Christina Aguilera ima vrlo skromne zahteve na turneji

344
SHARE

null

Christinu stalno optužuju da je pravi primer razmažene zvezde ali čini nam se da je svojim novim postupkom potpuno demantovala te priče.

Informacije o tome šta pevačica zahteva od organizatora procurele su na internet a u pitanju su samo obične stvari, poput čokoladnog mleka ili gume za žvakanje. Na listi koju je objavio thesmokinggun.com tako se nalaze čokoladno mleko, jedna vrsta kolačića, sendviči kao i poslužavnici sa voćem, povrćem i mesom, zatim čaj i kafa, vitamini i žvakaća guma.

null

Xtina je jako zabrinuta za očuvanje životne sredine, pa traži od organizatora da ukoliko je to moguće što manje koriste plastične čaše i pribor za jednokratnu upotrebu.

IZVOR: Life Content

67 KOMENTARA

  1. Pa, meni je u jednu ruku i normalno što Christina ima ovakve zahteve.Njena popularnost u odnosnu na onu koju je imala je drastično pala, i neki ljudi su je čak i bili otpisali u muzici.Novi album fanovi ponovo nisu prihvatili sa oduševljenjem, čak će gori proći i od mlako prihvaćenog albuma “Bionic”.Meni se album “Lotus” dopada, ali jednostavno ni u jednoj zemlji nije bio na vodećoj poziciji prodaje albuma.Tako da, ona mora da traži ovakve zahteve, jer da traži nešto ogromno retko ko bi je i pozvao na gostovanje. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.