Start Stars Hot News! DNK rezultati potvrdili: Beyonce je dobila polubrata!!!

DNK rezultati potvrdili: Beyonce je dobila polubrata!!!

SHARE

Rezultati DNK pretrage potvrdili su da je muzički mogul Matthew Knowles otac deteta Alexandre Wright. Ljubavnica oca slavne pop-zvezde Beyonce je u junu prošle godine u sudskim dokumentima navela upravo Matthewa kao oca svog novorođenog sina Nixona. Aleksandra navodi da je Nixona, koji je rođen u januaru, začela tokom 18-mesečne afere s Knowlesom, a on je pristao na testiranje da se to i dokaže.

Testiranje je obavljeno ranije ovog meseca, a rezultati pokazuju da je Knowles otac, objavljuje TMZ.com. Tako je 28-godišnja Beyonce dobila bebu polubrata. Njen je otac, prema sudskoj odluci od prošlog meseca, bio dužan plaćati Alexandri Wright malo više od 5 hiljada funti alimentacije mesečno dok ne stignu rezultati testiranja. Hoće li se iznos alimentacije sada promeniti, još nije poznato, ali zna se da je novopečeni tata svojoj ljubavnici u januaru platio više od 6 hiljada funti medicinskih troškova.

Beyonce je navodno sjajna sa decom, barem tako tvrdi njena sestra Solange, čijeg petogodišnjeg sina pevačica voli čuvati. Možda će Beyonce biti spremna uskočiti i kada novom bratu zatreba dadilja.

OSTAVI KOMENTAR