Start Stars Hot News! Divlja devojka: Paz de la Huerta se potukla s prijateljicom

Divlja devojka: Paz de la Huerta se potukla s prijateljicom

SHARE

Paz de la Huerta je krajnje opasna devojka. Pre tri meseca priznala je da je kriva kada joj se sudilo za fizički napad na jednu rijaliti zvezdu.

Tada je ispred hotela u Njujorku istukla Samanthu Swetru, a ovaj ponedeljak je nakon zabave ponovo bila umešana u fizičke obračune. Dok se zabavljala s društvom u separeu, slučajno je prolila piće po jednoj svojoj prijateljici. Dok je konobar pokušavao da počisti nered, Paz se je krenula da se izvini, ali prijateljica ju je udarila, a Huerta uzvratila. Na kraju su jako brzo ispraćene s zabave.

Paz je zatim za sve okrivila prijateljicu, govoreći da je burno reagovala nakon jednog pića previše. Opravdala se i govoreći da nije pila alkohol od marta. “Nisam pila alkohol od marta, pila sam Colu. Na premijeri je i bila i moja dobra prijateljica, koja trenutno ima problema u životu, pa se “ubila” od alkohola. Danas joj je užasno žao zbog svega”, ispričala je Paz. Budući da je na uslovnoj zbog incidenta od pre par meseci, De La Huerta sebi ne sme da priušti ovakve ispade u javnosti.

OSTAVI KOMENTAR