505
Directionerke u suzama vratile bokserice Liamu Payneu!

Directionerke u suzama vratile bokserice Liamu Payneu!

505
SHARE

Exclusive... One Direction Arrives At Their Concert In Atlanta

Čitava sapunica oko krađe donjeg veša Liama Paynea iz One Direction konačno je završena, i to nakon što je obezbeđenje benda uhvatilo devojke kako se šetaju plažom u njegovim crvenim boksericama!

Kako prenosi Yahoo OMG, obezbeđenje je primetilo devojke koje su nakon krađe pratile Liama do mesta gde je on otišao da surfuje. “Obezbeđenje im je reklo kako su načinile prekršaj i da će policija doći ukoliko ne vrate gaće”, objašnjava jedan izvor. “Devojke je bilo sramota, pa su morale da ih predaju. Okolo je bilo mnogo Directionera koji su im zviždali, zbog čega su se one na kraju i rasplakale”.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

34 KOMENTARA

  • nisu kineske…
   skuplje su od tvoje cele kuce…
   ionako, ljubomoran/na si zato sto su i Liam i Zayn i Harry i Louis i Niall lepsi i bolji i pametniji od JUSTINA  BIEBERA!!!!!!!-.-‘

 1. Justin car on nije nista kriv za to vec su one lude i on sasvim dovoljno cene isvoje fanove i zato nemas pravo ovako da pises gluposti

 2. Da mu ukradu gace stvarno nije u redu, ali sto bi se ljutio zbog jenih obicnih gaca??? o.O A i izgleda da su im se svi smejali. I ja bih se rasplakala. A on ih nije ni pogledao verovatno. GLUPO!!!

 3. HAHAHAHHA oko cega se vi svadjate HAHAHAH OMG! oko glupih bokserica pa neka su ukrale bokserice!!! Kraljice :D!!! i ja bi i nebi mu ih vratila HAHAHAHA!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.