Start Stars Hot News! Directionerke ponovo napadaju: Zoe Whelan dobijala pretnje smrću

Directionerke ponovo napadaju: Zoe Whelan dobijala pretnje smrću

SHARE

zoewlehan

Zoe Whelan, manekenka za koju se pričalo da je u vezi sa Niallom Horanom iz One Directiona, priznala je da je putem interneta dobila nekoliko pretnji smrću i poruka mržnje od obožavateljki popularnog pevača.

Ovo je još jedna u nizu devojaka koje su se našle na meti Directionerki zato što su povezivane sa članovima slavnog benda. Zoe je rekla da su neke od poruka koje je dobijala bile stvarno strašne, ali da je sa druge strane njena manekenska karijera napredovala otkad se u medijima pojavila informacija da je u vezi sa Niallom. “Reakcije na moju manekensku karijeru su uglavnom bile pozitivne. Volim posao kojim se bavim – ko još je bi uživao da bude plaćen za to da izgleda dobro? Dosta devojaka su imale lepe poruke za mene. Ali dobijala sam i ružne i zlobne komentare. Imala sam nekoliko pretnji smrću koje su bile stvarno strašne. Ja ih samo ignorišem i trudim se da ne obraćam pažnju na njih. Veliku podršku mi pružaju prijatelji i porodica”, rekla je ona za list The Herald.

niallhoran

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Niallom, sa kojim je prisustvovala venčanju njegovog brata Grega, Zoe je odgovorila: “To je tajna”, pa su se mnogi ponovo zapitali da li su glasine o njihovoj vezi istina ili laž.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR