Start Stars Hot News! Directionerke došle do broja Courtney Webb, zovu je iz svih krajeva sveta

Directionerke došle do broja Courtney Webb, zovu je iz svih krajeva sveta

SHARE

null

Konobarica koja je tabloidima prodala priču da je navodno spavala sa Zaynom Malikom dok je njegova devojke Perrie Edwards bila na turneji, na svojoj koži je osetila bes fanova One Directiona!

Sve je počelo pretnjama smrću na Twitteru, pa su tako neke od poruka glasile:”Za Courtney Webb, naći ćemo te. A kad to učinimo, poželećeš da nisi živa” ili “Ti si idiot jer veruješ da je Zayn prevario Perrie. Uhvatiću te na spavanju i možda ću te ubiti.” To ipak nije sve – Directionerke su saznale tačnu adresu gde živi ova devojka, pa je morala da pobegne iz te kuće!

null

Fanovi su čak nekako došli i do njenog broja telefona, a Courtney pirča kako je od tad dobila na hiljade poruka i poziva. “Očekivala sam da će me napadati do određene mere, ali ovo je izmaklo kontroli. Imam stotine poziva iz svih krajeva sveta”, rekla je razgovarajući za The Sun. “Jedna devojka iz Amerike mi je ostavila šest poruka na sekretarici rekavši kako će me ubiti. To je stvarno zastrašujuće.”

null

Konobarica tvrdi da je neko ostavio njen broj telefona na internet, a veruje da je to učini Leon Anderson, Zaynom blizak prijatelj. “Leon treba da se leči. Zayn je taj koji je varao, ne ja. Leon je dozvolio da se ovo desi”, zaključila je. Ona kaže da uopšte nije znala ko su Zayn i One Direction, niti da je mladi pevač u vezi. “Ne mislim da je ovo uradio prvi put. Žao mi je Perrie – ona ne zna šta se dešava. To je pogrešno i mora da prestane.” U međuvremenu, saznali smo da su Zayn i Perrie razgovarali i da između njih dvoje nema nesuglasica.

OSTAVI KOMENTAR