774
Directionerke bez kontrole: Na binu tokom koncerta stizali i tamponi!

Directionerke bez kontrole: Na binu tokom koncerta stizali i tamponi!

774
SHARE

1dtampon2

Directionerke svakog dana dokazuju da su najfanatičnije obožavateljke na svetu – kako drugačije objasniti to što su tokom koncerta u San Hozeu na scenu doletali čak i njihovi tamponi!

1dtampon

Kao što vidimo na fotki, Zayn je izgledao prilično zgroženo nakon što je jedna obožavateljka pored njega bacila (na sreću neiskorišćeni) tampon, ali to nije sve što je završilo na sceni. Na bini su tako završile čak i njihove gaćice, odnosno brushalteri! Directionerke su ove nedelje bile u vestima nakon što su pretili smrću urednicima časopisa GQ jer su po njima, oni predstavili One Direction u negativnom svetlu na stranicama tog magazina. A da to ipak nije malo previše?

Autor: Life Content

37 KOMENTARA

 1. Cekajte malo,o kakvoj originalnosti pricate??? Hahah,tamponi i ulosci su bacani na koncertima Green day-a i Justina Timberlakea a brusevi i gacice se bacaju na skoro svacijim koncertima.Samo ne kontam zasto im to bacaju,nije  kao da muskarci imaju nekakve koristi o toga….

 2. Okej ovo je glupo, ali stvarno glupo. Mislim ja sam veliki Directioner i znam da kad bih imala mogucnost da odem na koncert da bih bila van sebe, ali da ima bacam svoj ves ili jos gore uloske? Mislim ja razumem opsednutost njima, jer se i ja ako osecam, ali kakve koristi oni imaju od uloske ili necijih gacica? O.o

 3. Ovo su vijesti ?
  Pa prije nekih godinu dana su Harryja udarili u glavu tamponom…

  One samo rove po tasnama i sta nađu- to i bace xD
  Sta se tu moze ?

  • Ma ne seri glupi Beliberu…Trebalo bi da se poklanjas jer je oko tebe gomila Ditectionera…. <3 Pozdravi Biebs-a i reci mu da ga puno "volimo" mi Directioneri… :*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.