Start Stars Hot News! Directionerka smuvala Harryja Stylesa!

Directionerka smuvala Harryja Stylesa!

SHARE

'One Direction' Attend 'El Hormiguero' Tv Show

Već smo svi navikli na priče da obožavateljke nikad nemaju šanse da osvoje srca svojih idola, ali da nije tako, pokazuje jedna Directionerka iz Norveške kojoj Harry nije mogao da odoli.

Tamošnje novine prenele su informaciju kako je Harryju za oko zapala 18-godišnja Camilla Foss, kao i da su se njih dvoje odlično zabavljali. Nakon koncerta u Norveškoj, Harry je ušao u autobus sa obožavateljkama gde se odlično provodio, a jedna Directionerkama o tom događaju je rekla: “Harry je ušao u autobus oko ponoći i ludo smo se zabavljale s njim. Polile smo ga pićem i bio je skroz mokar! Svi smo skakutali unaokolo i bili smo mokri.”

BJnqPs_CEAA76oc.jpg large

The Sun prenosi i kako je Harry uživao u svemu kao i da mu je posebnu pažnju privukla Directionerka Camilla Foss. “Mnogo devojaka ga je ščepalo, ali on se fokusirao na Camillu. Fanovi govore da su ih posle videli kako se ljube a da je ona viđena u njegovom hotelu.” Da u svemu ima nečega, svedoči i fotka koju vidite! Devojke, jedna stvar je očigledna – ne morate biti bogate i slavne da biste Harryju privukle pažnju!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR