572
Directionerka smuvala Harryja Stylesa!

Directionerka smuvala Harryja Stylesa!

572
SHARE

'One Direction' Attend 'El Hormiguero' Tv Show

Već smo svi navikli na priče da obožavateljke nikad nemaju šanse da osvoje srca svojih idola, ali da nije tako, pokazuje jedna Directionerka iz Norveške kojoj Harry nije mogao da odoli.

Tamošnje novine prenele su informaciju kako je Harryju za oko zapala 18-godišnja Camilla Foss, kao i da su se njih dvoje odlično zabavljali. Nakon koncerta u Norveškoj, Harry je ušao u autobus sa obožavateljkama gde se odlično provodio, a jedna Directionerkama o tom događaju je rekla: “Harry je ušao u autobus oko ponoći i ludo smo se zabavljale s njim. Polile smo ga pićem i bio je skroz mokar! Svi smo skakutali unaokolo i bili smo mokri.”

BJnqPs_CEAA76oc.jpg large

The Sun prenosi i kako je Harry uživao u svemu kao i da mu je posebnu pažnju privukla Directionerka Camilla Foss. “Mnogo devojaka ga je ščepalo, ali on se fokusirao na Camillu. Fanovi govore da su ih posle videli kako se ljube a da je ona viđena u njegovom hotelu.” Da u svemu ima nečega, svedoči i fotka koju vidite! Devojke, jedna stvar je očigledna – ne morate biti bogate i slavne da biste Harryju privukle pažnju!

IZVOR: Life Content

63 KOMENTARA

  1. Ni ne vidi se dobro na slici da bi sudili da li je lepa ili nije, ali kao da je sad između njih sad nešto ozbiljno, pa ‘ajde video je jednom u životu i sad ćemo mi Directioneri odma’ da je napadamo: ‘ovakva je, onakva je’ !… To je sad smo dok je ona tamo i to je to!

  2. JA SAM REKLA MAMI SAD KAD ME BUDE VODILA NA KONCERT U VERONU U ITALIJU IDEMO U ISTI HOTEL KAO MOMCI I JA UZIMAM POSEBNU SOBU I LAZEM  HARRYIA DA IMAM 18 GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Srpkinje su najlepse devojke ma koje Hrvatice samo da znate HRVATSKI CASOPIS DELI NAGRADU DVE KARTE ZA KONCERT 1D U MINHENU taj casopis imada se kupi i kod nas zove se ok! Ko osvoji polazi se iz zagreba sve ja besplatno samo treba da napises pismo svom najlepsem iz 1Diju i posaljes komisija bira jedano najbolje pismo zati DIRECTIONERKE NA POSAO!!!!!!!

  4. Milica Malik rok je prosao.Ne moze vise da se posalje.8. maj je bio zadnji dan ja sam poslalaaaaa.I ako ne dobijem nagradu vazno je ucestvovati:DDDD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.