271
Directioneri veruju Zaynu Maliku: Ne pada prodaja karata za koncerte 1Dja

Directioneri veruju Zaynu Maliku: Ne pada prodaja karata za koncerte 1Dja

271
SHARE

null

Zayn je prethodne nedelje optužen da je varao svoju devojku Perrie Edwards s australijskom konobaricom Courtney Webb, ali fanovi benda izgleda da ne veruju u tu priču.

null

Ed Parkinson iz kompanije Viagogo koja se bavi onlajn prodajom karata za koncerte, izjavio je medijima: “Fanovi One Directiona su jako lojalni svojim momcima ali izgleda da je Harry Styles taj koji najviše utiče na prodaju karata. Kad su se pojavile informacije da se Taylor i Harry ponovo viđaju, mnogi fanovi su odlučili da prodaju svoje karte. Međutim, priče o neverstvu Zayna Malika nisu uticale na potražnju karata.” Ova izjava zvuči kao da Directionerima nije stalo do Zayna, ali mi bismo pre rekli da mu oni u stvari veruju da nije prevario Perrie!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

26 KOMENTARA

  1. NIJE UOPSTE ISTINA DA SU HARRY I TAYLOR ZAJEDNO. VEC JE HARRY IZBJEGAVA, I ONDA JE TAYLOR NA FB NAPISALA DA SE HARRY LJUBI KAO PUŽ.ZNATE SAMO LAGATI.

  2. momci iz 1D su pravi prijatelji. tih 1000 devojaka koje ce potrcati za karte ako ZAYN raskine sa PERRIE nisu fanovi 1D vec kokoske koje mastaju o vezi sa njm jer im poster u sobi nije dovoljan

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.