Start Stars Hot News! Directioneri, potrebni ste Zaynu Maliku! Fanovi potpisuju peticiju za zabranu uvredljive pesme

Directioneri, potrebni ste Zaynu Maliku! Fanovi potpisuju peticiju za zabranu uvredljive pesme

SHARE

0608zmalik

Momak koji je po sopstvenom priznanju najosetljiviji član One Directiona, ponovo je na meti rasističkih napada – izvesni reper Rucka Rucka Ali naziva ga tako teroristom u pesmu “Zayn Did 9/11”, a čak je zloupotrebio i pesmu Selene Gomez!

Znamo da je i ranije Zayn bio optuživan kako je terorista, iako je u pitanju miran momak čiji je jedini “greh” to što je rođen kao Musliman. Zbog toga, on je jednom gasio svoj tviter nalog i pričao kako sve te optužbe vrlo teško podnosi. Pomenuti reper Rucka Rucka Ali sad je remiksovao pesmu Selene Gomez “Come & Get It” u kojoj krivi Zayna za terorističke napade na Ameriku i čak ga naziva “Zayn Hussein”.

Exclusive... One Direction Outside The Rogers Arena In Vancouver

U stihovima se tako kaže: “Zayn je lider grupe Al Qaedirection. Slupao je avion u neke zgrade 11. septembra. Imao je 8 ili 9, učio je kako da leti, uleteo je u avion. Zayn je napravio 11. septembar. Da, on je sve zasluge prepisao svog ocu, Bin Ladenu.” Nažalost, pesma se već prodaje na najvećoj svetskoj onlajn prodavnici, iTunesu, a Directioneri su se već organizovali i potpisuju peticiju, tražeći da se ona ukloni. Ukoliko želiš da na ovaj način pomogneš Zaynu, peticija se nalazi ovde

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR