Start Stars Hot News! Directioneri poharali One Direction prodavnicu!

Directioneri poharali One Direction prodavnicu!

SHARE

article-0-18F98DC9000005DC-722_634x391

Čast svima, ali na svetu ne postoje toliko fanatični i toliko lojalni obožavaoci kao što su Directioneri. Najnoviji dokaz za to je otvaranje nove 1D prodavnice u Londonu.

null

null

Iako momci nisu bili u blizini, stotine njihovih obožavateljki čekale su čitavih šest časova na otvaranje nove prodavnice u Londonu, u četvrtak u podne. Čim su se vrata prodavnice otvorila, devojke su pojurile unutra i kupovale šta god su dohvatile pod ruku – neke od njih potrošile su i po 300 evra! Naravno, cene nisu nimalo naivne – najjeftinija stvar koju možete pronaći jeste privezak za ključeve, koji košta oko 5 evra. Sa druge strane, 1D duks s kapuljačom je oko 70 evra, 40 evra košta jedan član benda od kartona u prirodnoj veličini, majica “Future Mrs Styles” je 30 evra a set veštačkih notkiju sa licima članova benda je oko 15 evra.

null

null

null

Dve obožavateljke, Ifrah i Jenny bile su povlašćene jer su imale priliku prve da uđu u prodavnicu i 20 sekundi kupuju same. 20-godišnja Ifrah govorila je o svom iskustvu medijima: “Ovo je tako neverovatno. Oduvek sam želela da uradim ovako nešto. Moji roditelji misle da sam na poslu, nisu mi dozvolili da dođem ovde.” Sa druge strane, Jenny kaže kako je znala šta ne želi da kupi: “Nisam uopšte želela postere, jer su moji zidovi već do kraja prekriveni njima.”

14-godišnja Chelsea potrošila je čak 300 evra na nekoliko stvari i kaže kako to nije previše skupo. “Mislim da je ovo vredno jer su u pitanju specijalne edicije koje ne možete nigde drugde kupiti.” Ipak, ona kaže da bi sve stvari menjala za priliku da upozna momke a naročito Harryja Stylesa.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR