715
Directioneri i Belieberi u sukobu uoči MTV VMA

Directioneri i Belieberi u sukobu uoči MTV VMA

715
SHARE

Justin Bieber i One Direction najveće su pop zvezde planete u ovom trenutku a iako su dobri prijatelji, njihovi fanovi često se ne podnose.

null

Neko od fanova Justina Biebera tako je na Twitteru pokrenuo kampanju BeliebersHateDirectioners (Belieberi mrze Directionere) a to je ubrzo posto trend u Americi i Velikoj Britaniji. Ipak, nisu sve poruke uvredljive – neke Beliebere bilo je sramota što je ova kampanja uopšte pokrenuta. Jedan korisnik Twittera tako je napisao: “Vi činite da fanovi izgledaju jako loše!! Zbog vas je Justin izgubio neke fanove, to je ono što ste hteli, zar ne?” Justin i 1D boriće se za istu nagradu na MTV VMA, ali ne mislimo da je to razlog za svađu.

108 KOMENTARA

  1. 1D je najbolji onaj ko to ne shvata(oni koji se loze na justina biebera)su totalni moroni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • A cek ljudi jbt sta vam je ako neko voli JB a neko 1D ne trebamo se sad svadjat ja volim JB ali i neke pesme od 1D, ti koji su napravili takvu kampanju trebaju se odma ubit, kako bi nama Belieberima bilo da Directioneri naprave takvo nesto, ma BOZE samo mesto da se volimo mi se svadjamo, JB i 1D se druze zasto se i mi ne druzimo? o.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.