Start Stars Hot News! Diddy o Jennifer Lopez: “Rasplakala me je dva puta, ona je jako...

Diddy o Jennifer Lopez: “Rasplakala me je dva puta, ona je jako saosećajna”

SHARE

Diddy je priznao da ga je njegova bivša devojka Jennifer Lopez dva puta rasplakala otkako se našla u ulozi sudije u šou “American Idol”.

Objasnio je da ga je dirnula saosećajnost njegove bivše. “Ona je jako saosećajna. Rasplakala me dvaput i izgledala je dobro dok je to radila. I sve što je rekla imalo je smisla, stvarno sam ponosan na nju. Ona je jako dobra osoba, a kad ste takvi, emocije stalno izlaze napolje. Mislim da je ona pravo osveženje u šou”, izjavio je Diddy.

Inače, Lopez i Diddy bili su u vezi pre dvanaest godina, a ljubav koja je trajala dve godine, prekinula se zbog pucnjave u jednom njujorškom klubu. Naime, oboje su posle iste bili uhapšeni, a ljutita Jen ostavila je Diddyja nešto posle toga.

“Bio je to jedan od najgorih trenutaka u mom životu. Osećala sam se poniženo kada se sve to završilo”, izjavila je Jennifer nakon pucnjave. Vezu s Diddyjem komentarisala je kao nešto što je moralo da se završi. “Naša veza počela je kao nešto čisto i nevino, no ubrzo je postalo jako ružno, a tako je i završilo. Moram priznati da smo se zaljubili i postali jako bliski. On je bio moj mentor i zaista se brinuo za mene. No, uvek sam znala da moja veza s njim ima rok trajanja”, izjavila je Jennifer davno o svojoj vezi s poznatim reperom.

OSTAVI KOMENTAR