133
Dežurni krivac: Chris Brown u zatvoru zbog tuče sa Frankom Oceanom?

Dežurni krivac: Chris Brown u zatvoru zbog tuče sa Frankom Oceanom?

133
SHARE

 photo FFN_Brown_Chris_Thumbs42_011513_50991724_zps8d229915.jpg

Chris je bio učesnik nezapamćenog skandala koji se završio tučom u jednom studiju u Zapadnom Holivudu, a policija ga je pozvala na ispitivanje, verujući da je on izazvao sukob.

Činjenica da je tuča između dva muzičara počela zbog parking mesta zvučala bi čudno, ali Chris Brown i Frank Ocean se ne podnose od ranije i više puta su vređali jedan drugog. Kako prenosi BBC, policija u Los Anđelesu u svojoj izjavi za medije navodi kako je do tuče došlo a da ju je izazvao Chris Brown, koji je udario žrtvu. Chris je na uslovnoj slobodi još od kako je 2009. pretukao Rihannu a predstavnik lokalnog šerifa ističe da je on “glavni osumnjičeni”.

 photo FFN_Ocean_Frank_EXC_JKMAFF_071412_50833111_zps456d50d4.jpg

Sa druge strane, TMZ prenosi da je sukob izazvao Frank Ocean. Nakon što mu je Chris pružio ruku, želeći da se pozdravi i na taj način možda okonča njihovo neprijateljstvo, Frank se samo nasmejao. Nakon toga, izbila je tuča, a jedan očevidac tvrdi: “Uspeli su da polome sve u prostoriji i preplaše sve koji su bili prisutni.” Frank Ocean je kasnije govorio o čitavom događaju na svom Twitteru, gde je napisao da su ga napali Chris Brown i njegovo okruženje.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

4 KOMENTARA

 1. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (Emina,Perka,Ana and Džej bi-jeva *_*)

  Ma da Chris je uvijek krivac>.<
  Chrise ne daj se svi su samo ljubomorni na tebe,pa traze razloge da te okrive za bilo sta!Ti se legenda,KRALJINA i po!^—-^ :P

  • +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (Emina,Perka,Ana and Džej bi-jeva *_*)

   *Ti si legenda…. :P

 2. Ma jeste Chris je uvek kriv za sve…Ljudi koji su bili tamo rekli su da je Frank Ocean izazvao tucu… Nije Chris glup da ugrozi svoju kareijeru i vezu da bi se izazvao Frank-a i posle toga zavrsio u zatvoru…ja nisam Chrisov fan,ali ga postujem zato sto ga Rih voli i nemoguce je da je on uvek kriv za sve… Nadam se samo da nece otici u zatvor…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.