1133
Devojke odahnule: Liam Payne nije se verio

Devojke odahnule: Liam Payne nije se verio

1133
SHARE

Član One Directiona nije zaprosio svoje devojku Danielle Peazar, iako je fotkom na Twitteru nagovestio suprotno i izazvao pravu pometnju.

null

Liam je postavio sliku na kojoj se Danielle i on drže za ruke uz komentar: “Ja sam njen a ona je moja zauvek (uskoro stižu velike vesti) :)” Sve ovo nagoveštavalo je veridbu, međutim, Liamov predstavnik je novinarima rekao da to nije istina.

null

Velika vest koju je pevač najavio odnosi se na to što će se njegova devojka i on useliti u novu kuću. On moli fanove da ne napadaju Danielle samo zato što je sa njim. “Znam da sam mlad. Ipak, ja volim ovu ženu, ona je ta s kojom želim da budem u budućnosti. Danielle je prava osoba za mene, siguran sam. Molim vas, nemojte hejtovati ako me volite. Svi ste bili uzbuđeni zbog velike vesti, zar ne? Pa, Danielle i ja se useljavamo i dovešćemo našu vezu na novi nivo.”

null

“Pokušavam da svoj lični život sačuvam od javnosti, ali to je nekad teško. Čitao sam sve komentare u slici koju sam postavio i reći ću kako je prethodna noć bila najbolja u mom životu, znam da je sve što je bitno jeste ljubav! Hvala što ste pokazali tako mnogo ljubavi i poštovanja. Volim vam, provedite lep dan! Oh, pratite i Danielle.”

25 KOMENTARA

  1. Ma naravno da se nisu verili! Pa nece se veriti sa 19 godina! Hello,logika. Sa 20 godina treba da bude ozenjen? Ma hajdete ljudi,pa oni su tek poceli sa karijerom,tek su na sceni 2 godine!  A ja nemam nista protiv Danielle,ali tako me neki ljudi nerviraju… “Liame,ako je ne ozenis ti,ja cu…” i jos kakve gluposti izmisljaju… Eeee,premladi su da bi se tako obavezali.. Treba on jos da uziva u zivotu… :) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.