1232
Devojka odlučila da promeni pol, želi da izgleda kao Harry Styles!

Devojka odlučila da promeni pol, želi da izgleda kao Harry Styles!

1232
SHARE

null

20-godišnja Catrina Best pojavila se u jutarnjem programu televizije ITV gde je ispričala kako želi da izgleda baš kao pevač 1Dja, pa planira da se zbog toga podvrgne operacijama.

Kod Catrine je prošle godine identifikovan poremećaj identiteta pola a ona sad priznaje da želi da izgleda identično kao Harry Styles. “Kad sam prvi put videla Harryja pomislila sam kako ličim na njega, pa bismo mogli da budemo kao dva brata ili brat i sestra”, rekla je ona.

null

Ona ističe i da joj je to što liči na pevača dosta pomoglo. “Definitivno mi pomaže. Bila sam u kontaktu s drugim tinejdžerima koji žele da od dečaka postanu devojke i obrnuto i svi su mi rekli koliko im je važno da imaju uzore na koje će se ugledati. Ja čekam da vidimi hoće li mi odobriti operaciju. Ako se to desi, ići ću na hormonsku terapiju i primaću injekcije testosterona a onda će mi hirurški biti uklonjene grudi.” Ona kaže kako nikad nije želela da se oblači kao devojčica niti nosi dugu kosu i da već odavno želi da postane momak.

IZVOR: Life Content

43 KOMENTARA

 1. Bože! Bolestr ne bira.. Nema ona nikakve sličnosti sa Hazzom. Niko nebih zelio da on ima kopiju,a sigurna sam daa niko ne može da bude kao on.
  A @Milica (metal is my life) – Curo idi ubi se da ja ne dolazim ;)

 2. A šta će kasnije da radi, ako joj Harry više ne bude bio uzor?
  Mislim, bolje joj je da krene posle promene pola na boks, pa da uradi nešto u životu..Htela si da budeš muško, pa budi…
  A najgore što može da joj se desi jeste da kasnije bude peder…-E, to bi bila katastrofa..

 3. ako niste dobro procitali cura ima poremecaj identiteta sto je jako teska pa ajmo to nazvat bolest to kad jednom dobijes tesko se toga rijesiti zato sve ovo i nemorate odma biti bezobrazni samo zato sto se radi o harryu ako to curu cini sretnom i ako je to ono sto zeli napraviti neka to napravi nemoj te nikada suditi prije nego sto nekog upoznate i saznate njegove razloge

 4. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love you:Miley Cyrus,Demi Lovato,One Direction,Justin Bieber,Justice Crew,Little Mix,Nicki Minaj,Drake,Lil Wayne,Rihanna,Chis Brown,Pitbull,Jessie J,Jennifer Lopez,Fun,David Guetta,No Doubt.

  U jebote :O
  Preterano,sad ce da pocnu da se ubijaju za 1D.

 5. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love you:Miley Cyrus,Demi Lovato,One Direction,Justin Bieber,Justice Crew,Little Mix,Nicki Minaj,Drake,Lil Wayne,Rihanna,Chis Brown,Pitbull,Jessie J,Jennifer Lopez,Fun,David Guetta,No Doubt,The Twilight Saga

  :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.