587
Devojka koja je “kriva” za raskid Roberta Pattinsona i Kristen Stewart: Ne...

Devojka koja je “kriva” za raskid Roberta Pattinsona i Kristen Stewart: Ne želim da se mešam!

587
SHARE

Robert Pattinson and Kristen Stewart walk the red carpet at the world premiere of Summit Entertainment's 'Twilight'

Britanski dramaturg Polly Stenham, zbog koje je Robert Pattinson navodno ostavio svoju dugogodišnju devojku Kristen Stewart, odbila je da komentariše spekulacije da je u vezi sa zvezdom filma “Twilight”.

Rob i Kristen navodno su raskinuli u naju, samo nekoliko dana pošto je u javnosti objavljena fotografija na kojoj je glumac u društvu Polly i nekoliko prijatelja, u Njujorku. Iako na fotografiji ništa ne ukazuje da su njih dvoje zajedno, ipak su se pojavile glasine u medijima o tome da između njih ima nešto više od prijateljstva. Dvadesetšestogodišnja Polly, ipak, odbila je da da ikakav komentar na ove glasine i izjavila: “Ne želim da se mešam u sve to. Nemam komentar”, rekla je ona.
Iako ni Rob ni Kristen nisu potvrdili raskid, jasno je da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže, pošto se glumac iselio iz njihovog zajedničkog doma, a da li je uzrok raskida zaista Robova nova romansa, ili je nešto drugo u pitanju, nije poznato.

Izvor: Life Content

7 KOMENTARA

  1. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ajde vise ako vam ne ide raskinite nemoj te vise samo da prelazite sa strane na stranu… -___-“

  2. Pa da je u vezi sa nekim ne bi pokupio stvari i pse i spakovao se za 30 minuta i pobegao odatle, nego bi joj lepo objasnio.

  3. pa normalno da je nije prevario jer kako bi to sada bilo- ona njega prevarila,on joj oprosto, pa sada o nju vara . Nema logike.On njoj to nikad ne bi uradio jer zna kako je to a po meni ona je kriva za raskid jer se sve počelo rušit kada je ONA NJEGA prevarila.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.