595
Devojka Chrisa Browna ismejavala Rihannu, ona poludela

Devojka Chrisa Browna ismejavala Rihannu, ona poludela

595
SHARE

Pevačica Rihanna, shodno svom rodnom Barbadosu, ima izražen naglasak svojstven mešavini engleskog i bahan jezika koji se govore na tom ostrvu.

[youtube l_fQSwL8kEo]

Čini se da Rihannina karakteristika nije najbolje sela novoj devojci Rihanninog bivšeg dečka Chrisa Browna. Do sad nepoznati model u usponu, Karrueche Tran snimila je video u kojem s prijateljicama ismejava Rihannin naglasak, ali i njene pesme. Video je zatim stavila na YouTube.

Osoba bliska Rihanni šapnula je američkim medijima da je 23-godišnja pevačica skoro nasrnula na Chrisovu novu devojku pre par noći u jednom holivudskom klubu. “Chris i Kae su bili na jednoj strani kluba, a Rihanna na drugoj. U jednom trenutku, Rihanna je krenula prema Chrisu, a Karrueche joj se isprečila s prijateljicama. Pre nego što je Rihanna stigla da odreaguje, njeni telohranitelji su maknuli Kae i devojke. Srećom po nju, jer Rihanna ne bi oklevala da je došlo do okršaja”, otkrio je izvor.

24 KOMENTARA

  1. Hahhahah….. Ko je ona, jedno obicno niko i nista , hoce samo da na ovaj nacin pridobije medijsku paznju ;) Riri je postigla ono sto ova jadnica nikad neke, carica je!! Btw. sta ovo pokazuje na drugoj slici :D :P

  2. Eto vidite koliko je glupa ova Karrueche i jos Chris zeli nju da ozeni -.-
    Po mom misljenju ako Chris ozeni Karrueche ona ce ga samo da iskoristi jer vidite kako Rihannu ismijava? To je zbog toga Chrisa jer Rihanna ne moze nista da joj uradi zato sto je sa Chrisom! Karrueche zeli samo da postane popularna,a to ce postici ako se vjenca s Chrisom!A ustvari ona je samo obicna glupacica,seljanka!Karrueche Rihanni nije ni do koljena!

    Rihanaa ,I Love You!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.