Start Stars Hot News! Deset najšokantnijih događaja sa MTV VMA

Deset najšokantnijih događaja sa MTV VMA

SHARE

2009 MTV Video Music Awards - Show

Dodela MTV Video Music nagrada važi za jedno od najvažnijih, ali i najuzbudljivih muzičkih događaja na kojem se svake godine okupe najveće aktuelne zvezde muzičke industrije, a kada je toliko slavnih ličnosti na jednom mestu, iznenađenja i neočekivani trenuci su neminovni. Donosimo vam deset najšokantnijih događaja iz istorije dodela MTV nagrada koji su promenili tok moderne muzike.

Zvezde poput Madonne, Lady Gage i Britney Spears imale su veoma zapažene trenutke na sceni tokom MTV VMA o kojima se i danas govori, a pretpostavljamo da ni ove godine neće biti drugačije. Podsećamo vas na deset najšokantnijih trennutaka…

1. Courtney Love i Madonna (1995)
Tokom intervjua sa Madonnom pred početak zvanične ceremonije, Courtney Love je privukla pažnju kada je bacala smeće na Madonnu, koja je u tom trenutku davala intervju. “Courtney Love je očajnički željna pažnje sada”, komentar koji je tada dala kraljica popa, sumirao je ceo ovaj incident.

2. Britney Spears (2001)
Britney Spears je nekoliko puta uspela da nas šokira na sceni, a sve je počelo kada je izvodila pesmu “Oops I Did It Again”. Ovaj nastup ostao je upamćen po tome što je tada na scenu izvela i zmiju, čime je razljutima borce za prava životinja, koji su ovaj postupak nazvali okrutnim.

3. Michael Jackson i Britney Spears (2002)
Britney Spears se ovoga puta našla ni kriva ni dužna u centru skandala kada je odavala počast Michaelu Jacksonu, koji je tog dana slavio rođendan. U svom govoru, Briteny ga je nazvala “najboljim izvođačem milenijuma”, ali je kralj popa to pogrešno protumačio, jer je mislio da dobija nagradu za najboljeg izvođača milenijuma, koja uopšte ni ne postoji, te se u svom govoru dugo zahvaljivao, a svima je to bilo simpatično pa nisu želeli da ga prekidaju.

4. Madonna, Britney i Christina Aguilera (2003)
Jedan od nastupa o kojima se i danas govori, jeste onaj koji su zajedno imale Madonna, Britney i Christina Aguilera, koje su izvodile Madonnin hit “Like A Virgin”. Zavodljivi ples i poljupci koji su šokirali javnost i publiku, posebno Justina Timberlakea, koji je raskinuo sa Britney samo nekoliko meseci ranije, razlog su zašto je ovaj nastup toliko slavan.

5. Britney Spears (2007)
Nakon MTV VMA 2007. godine, Britney je ponovo bila u centru pažnje javnosti, ali ne iz pozitivnih razloga. Njeno izvođenje pesme “Gimme More” trebalo je da označi njen povratak na muzičku scenu u velikom stilu, ali je umesto toga pevačicin nastup bio toliko loš da su mnogi posumnjali da je pevala pod dejstvom alkohola.

http://youtu.be/ph1VTId1YNc

6. Sacha Baron Cohen i Eminem (2009)
Dobro je poznato da Sacha Baron Cohen voli da napravi pometnju i izaziva smeh gde god da se pojavi, ali Eminemu nije bilo do smeha kada se ovaj komičar spustio sa plafona pravo u reperovo krilo. Iako je za većinu ovo bio veoma komičan trenutak, Eminem je to izgleda shvatio na pogrešan način, naljutio se i istog trenutka napustio salu.

7. Kanye West i Taylor Swift (2009)
Iste godine desio se incident o kojem se i dalje priča – dok je Taylor Swift primala nagradu za najbolji spot ženskog izvođača, Kanye West je utrčao na binu, oteo pevačici mikrofon i rekao da je Beyonce, koja je tada bila nominovana sa spotom “Single Ladies”, zapravo zaslužila nagradu jer njen spot najbolji na svetu.

8. Lady Gaga (2010, 2011)
U najveće atrakcije MTV VMA možemo da ubrojimo i skoro sve što je Lady Gaga nosila na prethodnim ceremonijama. Sve je počelo 2010. godine sa čuvenom haljinom od mesa, a naredne se pojavila obučena kao svoj muški alter-ego Jo Calderone. U kakvom ćemo je izdanju videti ove godine?

9. Beyonce (2011)
Verovatno najemotivniji trenutak desio se kada je Beyonce tokom svog izvođenja pesme “Love On Top” bacila mikrofon, raskopčala sako i pokazala svoj trudnički stomačić, čime je objavila svetu da sa suprugom Jay Zijem čeka bebu.

10. Rihanna i Chris Brown (2012)
Iako je nedugo pre toga Rihanna u intervjuu sa Oprah demantovala da se pomirila sa Chrisom Brownom, i iako je on potvrdio da je u vezi sa Karrueche, nakon MTV VMA prošle godine, pojavile su se fotografije na kojima se vidi njihov poljubac.

Dodela MTV Video Music nagrada 2013. zakazana je za nedelju, 25. avgust.

OSTAVI KOMENTAR